Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vojtěch o vakcíně pro nejmenší: Děti od pěti let se mohou hlásit k očkování od 13. prosince

Autor: ČTK - 
29. listopadu 2021
18:15

Registrace dětí ve věku pět až 11 let k očkování proti covidu-19 by se měly spustit 13. prosince. Novinářům to v pondělí na online tiskové konferenci řekl ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO). První vakcíny od firmy Pfizer/BioNTech, které Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) schválila 25. listopadu, by pro ně měly do ČR dorazit v týdnu od 20. prosince. Zatím jich je objednáno 300 000 dávek.

Jednotlivé státy si vakcínu samostatně neposuzují, určující je doporučení EMA, kde mají všechny země i své zástupce. Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) na webu informoval, že dávka podávaná dětem bude asi třetinová. Přínosy jsou podle výboru EMA zejména u dětí, které mají doprovodná onemocnění vedoucí k případnému vážnému průběhu nemoci covid-19.

„Nejčastější nežádoucí účinky u dětí ve věku pět až 11 let jsou podobné jako u dospívajících a dospělých ve věku 12 a více let. Patří mezi ně bolest v místě vpichu, únava, bolest hlavy, zarudnutí a otok v místě vpichu, bolest svalů a zimnice. Tyto účinky jsou obvykle mírné nebo středně závažné a zlepší se během několika dnů po očkování,“ uvedl SÚKL.

Zvýší se maximální potenciální proočkovanost

Vakcínou Pfizer/BioNTech jsou nyní v zemích Evropské unie prozatím očkováni lidé od 12 let. U mladších dětí od pěti let už použití této očkovací látky dříve schválily Spojené státy nebo Kanada.

Díky schválení vakcíny pro děti ve věku pět až 11 let bude potenciální maximální proočkovanost české populace až 90,9 procenta. V současné době by byla při kompletní proočkovanosti lidí nad 12 let maximálně 87,2 procenta. Z lidí starších 12 let vakcinaci alespoň jednou dávkou dosud postoupilo 70,2 procenta.

aquarie ( 30. listopadu 2021 08:21 )

Jsem ockovana, protilatek mam vysokou hladinu, starsi dite jsem chtela dat ockovat, ale 1) skoro s jistotou covid prodelalo 2) ma alergicke dispozice; nechci riskovat reakci, pokud by melo hodne protilatek po prodelani, proto nejdrive pujde na test protilatek a nasledne se poradim s imunologem, zda je ockovani vhodne. Manzel si ockovani deti nepreje, pokud by starsi nemelo protilatky a chtela bych ho dat oockovat, bude to slozitejsi.

zada ( 30. listopadu 2021 08:19 )

pisstíme do česka nakažou babu z Nabibie, to vám nevadí... ale vopícht děti vakcínou na kterou umírají dospěláci?!m, No takt to už je vrchol!!!

zada ( 30. listopadu 2021 08:18 )

Vojtěchu, tobě přeju až budeš mít děti, aby ses o ně bál tak, že tě z toho "trefí". Nejsi rodič, nevíš co je strčach o dítě....ale karma tě dožene. Na moje děti nešahej, mradši přesstou chodit do školy, a nebo ti "zlámu pařáty" sám osobně!!!!

frantaczek ( 30. listopadu 2021 07:59 )

zvýšený výskyt prionové choroby jsou ty, které jsou podávány proti chřipce Fauci.

Téměř 84 procent všech případů nadměrné demence a Alzheimerovy choroby za minulý rok souvisí s očkováním proti čínské chřipce. U Creutzfeldt-Jakobovy choroby, která je mnohem vzácnější, je toto číslo téměř 86 procent.

„Pamatujte, že toto je 30 let hledání u všech vakcín,“ poznamenává Kirsch ve svém článku.

"Je zřejmé, že je tu přebytek zpráv." A víme, že VAERS nemá letos ‚přehnaná hlášení‘, jak jsem již mnohokrát ukázal (události nezpůsobené vakcínou jsou hlášeny v míře srovnatelné s jinými vakcínami).

Pokud všechny tyto nadměrné případy prionové choroby nemají nic společného s „vakcínou“, jak tvrdí Twitter, co je příčinou tohoto náhlého nárůstu? Měly by být všechny odlehlé důkazy ukazující na injekce ignorovány jen proto, že to mainstreamová média odmítají uznat?

Mějte na paměti, že ani jeden „ověřovatel faktů“ se ani neobtěžoval podívat se na VAERS nebo na tvrzení o jeho údajích. Jednoduše odmítají důkazy, protože neodpovídají oficiálnímu vládnímu příběhu.

„Pokud nedokážete vysvětlit, jak se všechny tyto případy CJD a Alzheimerovy choroby, které se NIKDY neprojevily (v žádném významném počtu) *před* tyto vakcíny objevují houfně *po* těchto vakcínách, pak cenzurou mého tweetu a pozastavením mého účtu,vystavujete lidi NEBEZPEČÍ “ říká Kirsch.

"Pokud se chystáte zrušit můj účet, nejmenší co můžete udělat je, říct mi svůj nenapadnutelný důkaz, že můj Tweet byl zavádějící, když všechny vědecké důkazy (a údaje VAERS) podporují to, co jsem napsal."

Nejnovější zprávy o záběrech čínského viru, které nikde jinde nenajdete, najdete na Genocide.news.

Zdroje pro tento článek zahrnují:

Steve­Kirsch­.sub­stac­k.com

NaturalNews.com

Jessi­caR.sub­stac­k.com

frantaczek ( 30. listopadu 2021 07:59 )

Kvůli tomu, co se chystáte číst má Steve Kirsch z Fondu včasné léčby COVID-19 trvale zakázaný přístup na Twitter, protože dokazuje, že „vakcíny“ podávané proti plandemii způsobují u lidí rozvoj prionové choroby.

Než byly injekce poprvé zavedeny předchozí administrativou jako součást operace Warp Speed, nebyly téměř žádné případy prionové choroby. Nyní se prionová nemoc rychle stává pojmem.

„Není pochyb o tom, že mRNA vakcíny způsobují prionové choroby,“ píše Kirsch. „Lidé tyto nemoci předtím neměli a po injekci se u nich najednou rozvinou. Jiné vysvětlení pro to neexistuje."

„Žádný z ‚ověřovatelů faktů‘ nedokáže vysvětlit příčinu nadměrných výskytů. Prionové nemoci jsou nevyléčitelné a vždy smrtelné. Zemřít můžete již 6 týdnů po očkování proti COVID.“

Twitter mezitím tvrdí, že to není pravda, i když jednoduchý dotaz na VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) ukazuje značný „nárůst“ případů prionové choroby od doby, kdy se mRNA injekce začaly lidem dávat.

Jen pár hodin poté, co Kirsch tweetoval článek od své „dobré přítelkyně“ Jessiky Rose o této záležitosti, „bohové“ Twitteru odstranili Kirschův účet, včetně veškerého jeho obsahu za posledních 12 let, který zpřístupnil svým zhruba 75 000 sledujícím.

"Moje zprávy byly odstraněny," říká Kirsch. "Nebyl důvod stáhnout můj obsah."

Twitter je nepřítel pravdy

V květnu 2021 zveřejnil prof. Byram Bridle žádost FOIA (zákon o svobodě informací) týkající se údajů o biologické distribuci společnosti Pfizer. V tomto popisu bylo zmíněno, že spike protein byl spojen s tvorbou Lewyho tělíska, které je spojeno s prionovou chorobou.

V té době Bridle vyjádřil obavy z injekcí způsobujících prionová onemocnění, jako je demence, Alzheimerova choroba a Creutzfeldt-Jakobova choroba (CJD), o níž Rose podrobně diskutuje ve svém článku (který je k dispozici pouze placeným předplatitelům).

Ukazuje se, že Bridleovy obavy byly oprávněné. Dotaz VAERS ukazuje, že jediné injekce způsobující vážně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa