Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdravotní bratr (†58) podlehl covidu, hoaxy šířila i manželka. „Nenechte se bodnout,“ psal

Autor: Darina Jíchová - 
4. listopadu 2021
21:10

Zdravotní bratr Steven Shurden (†58) z amerického města Tulsa podlehl covidu-19 poté, co urgoval lidi, aby se nenechávali očkovat. Mezi svými blízkými platil za odpůrce vakcinace, svoje názory propagoval hlavně na sociálních sítích, kde publikoval své básně. V jedné z nich dokonce pandemii označil za genocidu, uvedl list Daily Mail.

Shurden byl hlavně na svém facebooku extrémně výřečný, vystupoval nejen proti očkování, ale také výrazně podporoval exprezidenta Spojených států Donalda Trumpa. Svou hlavně politicky motivovanou básnickou tvorbu sdílel až do 28. září, pak se nakazil covidem-19. S nemocí bojoval 3 týdny a 19. října nákaze podlehl.

„Nenechte je, aby vás bodli,“ psal v jedné ze svých básní Shurden, byť byl zdravotníkem, očkování nepodporoval. Vysvětloval to tvrzením, že jeho matka po vakcíně proti covidu-19 zemřela. Zároveň měl ale kamaráda Hectora, který stejně jako on odmítal očkování, nakazil se a na covid-19 zemřel. Shurden rovněž připodobnil vakcinaci k tetováním z nacistických koncentračních táborů.

Hoaxy šíří i manželka

„Bodají do všech rukou, nyní potřebujeme posilovač, přišli příliš pozdě, aby napálili tohohle fištróna,“ zní ve volném překladu jedna z jeho básní. Proti vakcinaci vystupuje i jeho manželka Teresa, oba manželé mají profil plný dezinformací a mýtů o očkování a pandemii covidu-19. Názory Shurdenové očividně nezměnila ani manželova smrt. „Dostal se do nebe,“ napsala na svém facebooku a přiznala, že by byla radši, kdyby „odešli společně“.

Zdravotní bratr Steven podlehl covidu. Odpůrce očkování psal poezii o tom, aby se lidé „nenechávali bodnout“ Zdravotní bratr Steven podlehl covidu. Odpůrce očkování psal poezii o tom, aby se lidé „nenechávali bodnout“ | Facebook Stevena Shurdena

Když byl hospitalizovaný, jeho manželka pravidelně na sociálních sítích zveřejňovala zprávy o jeho stavu. Žádala své známé, aby se za Shurdena modlili, její tažení proti vakcinaci neustalo. Na začátku října uvedla, že se manželův stav zlepšil, jenže v následujících dnech přišlo rychle zhoršení. „Steve je stabilní, je na ventilátoru, má největší pohodlí,“ psala ještě 9. října.

Lékaři Shurdena dokonce na čas odpojili z ventilátoru, jeho respirační obtíže však nepolevovaly, proto ho museli připojit zase zpátky. Následkem pokračujících zdravotních komplikací nákaze podlehl. Shurdenová vysvětlila, že si s mužem pořídili karavan, chtěli objíždět Spojené státy a pomáhat na různých klinikách v boji se „zdravotnickou genocidou“. Shurden nedávno vydal svou první sbírku poezie.

Očkování v USA

Po Shurdenově smrti se na jeho profilu objevilo nespočet žádostí s tím, aby už jeho manželka nepublikovala hoaxy o pandemii a očkování, případně nesdílela dál jeho básně s touto tématikou. Přidaly se i prosby, aby lidé nešířili tyto konspirační teorie a lži. „Ať je nám Steveova smrt připomínkou toho, že zdravotnické dezinformace zabíjejí. Dejme se očkovat, protože to je jediná věc, co ochrání nás a naše rodiny, naše komunity a zemi,“ stojí v komentářích.

Kromě manželky po sobě Shurden zanechal 3 děti. Spojené státy se potýkají s fenoménem pomalé vakcinace, zvláště mezi republikány, jsou to právě hoaxy a dezinformace, kvůli kterým se lidé zdráhají nechat se očkovat. V USA započalo už i očkování dětí ve věku 5 až 11 let. Plně očkováno je 58,1 procent populace.

Video  Stoprocentní nemocenská po vakcíně a lockdown pro neočkované? Sociolog načrtl, jak ven z pandemie  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Uživatel_5553029 ( 5. listopadu 2021 01:05 )

Nedávno v EP vystoupili 4 europoslanci proti koronafašismu, který je v mnoha zemích EU – včetně ČR – zaváděn. A především pak proti zcela neopodstatněné diskriminaci neočkovaných. Na videu níže se můžete podívat na začerněné smlouvy evropských vlád s farmaceutickými firmami. Nikdo se nesmí dozvědět, co v nich je. Jaké jsou asi provize vládních loutek a všech, kdo do lidí pod výhružkami a za omezování ústavních svobod to neúčinné svinstvo, jehož vedlejší účinky se vehementně tají, tlačí?
Kolik asi přistálo na kontech Svrčinové a Vojtěcha, kteří byli zažalovaní za záměrné šíření infekční choroby? A kolik dostali další obchodníci se strachem – Kubek,Flegr, Maďar, Chlíbek a další? Dočkáme se někdy doby, kdy všichni, kdo se na tomto podvodu na lidstvo podílí, půjdou do tepláků??

Autor: Slovanka
Zdroj: voxpopuliblog

Uživatel_5553029 ( 5. listopadu 2021 01:03 )

žádnou tečkou není, že očkovaní se mohou nakazit, mohou infekci roznášet a mohou onemocnět. Jediné, co skutečně chrání, je imunita získaná tím, že nemoc proděláte. I proto je Švédsko v pohodě, nikdy tam nebyly žádné restrikce, lockdowny, roušky a už vůbec ne prachové respirátory. Většina lidí se promořila a nyní tak těží z vlastní imunity.
Hygienička Svrčinová, na níž již bylo podáno trestní oznámení za záměrné šíření infekční nemoci, dnes omezila možnost účasti neočkovaných na dalších akcích, včetně těch sportovních. Tedy zimní střediska mohou zapomenout na návštěvnost, neboť nikdo neočkovaný se nebude za drahé peníze testovat PCR testy (antigenní se uznávat nebudou). Totéž se týká stále ještě neočkovaných dětí do 12 let, které mají sice testy zdarma, nicméně při týdenním pobytu by je museli třeba i očkovaní rodiče odvézt do nejbližšího většího města na testy, PCR test totiž platí jen 3 dny.
Zimní lyžařská střediska tak zažijí další krutou sezónu. Přitom idiotské nařízení Svrčinové (zřejmě okopírované z Rakouska, kde s ním už dřív přišli vládní Zelení) nikoho před nákazou nechrání. Pomineme-li fakt, že venku na svahu je pravděpodobnost infekce takřka nulová, pak – pokud by se mělo jednat o bezinfekčnost – negativně otestovaný neočkovaný se může nakazit od očkovaného, který se netestuje. Zelený pas tak není žádným potvrzením o bezinfekčnosti, jak nám nestydatě vlády EU lžou. Je pouze prostředkem, který potvrzuje poslušnost daného jedince vůči systému.
Nařízení Svrčinové a Vojtěcha se samozřejmě týká i dalších hromadných akcí. Právě fakt, že neočkovaní jsou omezováni a očkovaní ne i přesto, že nemoc mohou roznášet úplně stejně, jasně ukazuje, že zde nikdy nikomu o zdraví lidí nešlo. Ostatně, jen úplný hlupák může věřit tomu, že jde politikům o dobro občanů. Ale co je jistě zajímá, jsou jejich tučná konta. Kolikpak asi dostávají vlády a jejich poskoci za to, že lidem vnucují vakcíny v testovacím režimu a dělají tak z celých národů pokusná morčata?
Nedávno v E

Uživatel_5553029 ( 5. listopadu 2021 01:01 )

NÁTLAK NA ZDRAVÉ NEOČKOVANÉ SE STUPŇUJE, VLÁDY SE UŽ ANI NETAJÍ TÍM, ŽE O NĚJAKÝ VIRUS ČI O OMEZENÍ INFEKCE JIM VŮBEC NEJDE

5. listopadu 2021

ČESKO: Nákazu roznáší očkovaní i neočkovaní, ale jen neočkovaní jsou omezeni a musí se testovat. O boj proti infekci zde tedy skutečně nejde. A ani o něj nikdy nešlo. Jde jen o to, jak rozvinuté země přeměnit v rozvojové a ekonomicky i morálně je zdevastovat. Ale to, co se nyní rozjíždí nejen u nás, ale i v některých dalších zemích, nemá obdoby. Vlády slepě kopírují opatření jiných a zdá se, že se jen předhání v tom, kdo zavede horší restrikce pro neočkované a dožene je k tomu, aby si dali do těla píchnout experimentální koktejl.
Stále méně lidí odolává, ale – a to je ještě horší – stále je hodně i těch, kdo s protiústavním jednáním vlád souhlasí. Jde o jedince, kteří jako první stáli ve frontě na tečku a dnes již mají v těle často tečky tři (rozhodně však do této kategorie nepatří všichni očkovaní). A čekají, až je zavolají na čtvrtou. A samozřejmě poslušně dodržují všechna nařízení, byť i sebenesmyslnější. Tito jedinci dokonce souhlasně přikyvují i na koncentráky, které se zavádí u protinožců a asi nejvíc jim vadí, že zatím není experimentální koktejl povinný.
Zdá se, že kdyby vlády přikázaly těmto lidem pomazat si hlavu vlastními výkaly, neboť je to pro jejich dobro, většina to udělá a bude k tomu nutit i ostatní. Stačí, když pár politiků bez patřičného vzdělání a pár rádoby odborníků, samozřejmě pečlivě vybraných, promluví do médií a většina těchto lidí slepě poslechne.
Kolik z dnes již 2x nebo 3x naočkovaných věřilo, že se jedná o jakousi “tečku”? Kolik z nich si myslelo (či stále myslí), že nebudou infekční a nebo věřili, že se se “zázračnou včelkou” nemohou onemocnět? I přes nesporné důkazy, že genová injekce v experimentálním režimu nefunguje, jí stále věří. A mnozí už netrpělivě čekají na 3., 4., 5. a další včelku jako feťák na heroin.
Nicméně nyní je již dávno prokázáno, že zázračná tečka žádnou tečkou

Jirik-ta ( 4. listopadu 2021 22:40 )

no právě, příroda si poradí. Nemá cenu panikařit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa