Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hvězda kultovního seriálu v šoku: 36 hodin zavřený s mrtvolou své sestry! Kvůli karanténě

Autor: jel - 
12. března 2020
06:00

Hvězda italského krimiseriálu Gomorra Luca Franzese má za sebou otřesnou zkušenost. Jeho sestra zemřela na koronavirus a on a jeho rodina byli s jejím mrtvým tělem uvězněni v domě dlouhých 36 hodin! Herec na svém facebookovém profilu zveřejnil hrůzné video, v němž prosí o pomoc. Tělo jeho mrtvé sestry bylo vidět v záběru za ním!

Teresa Franzesová (†47) z Naples v Itálii v sobotu večer zemřela na koronavirus. Jako by tato zpráva nebyla sama o sobě pro její rodinu zdrcující, s jejím mrtvým tělem bylo několik členů rodiny, včetně dětí a starých rodičů, uvězněno v domě dlouhých 36 hodin!

Mrtvé tělo bylo odvezeno až poté, co bratr zesnulé, herec a osobní trenér Luca Franzese zveřejnil na sociálních sítích příšerné video. „Itálie nás opustila," těmito slovy začíná video, na němž Luca vysvětluje, že jeho sestra zemřela minulou noc, ale tělo Teresy je vidět v záběru za ním. 

Od minulé noci čekám na odpověď. Chci je donutit, aby ji přijeli otestovat. Dal jsem sám sebe do karantény, protože bych mohl být nakažen virem," vysvětluje herec a dodává, že dával své sestře umělé dýchání, takže pokud byla skutečně nakažena koronavirem, on je zřejmě nakažen také. 

Tento hrůzný případ bohužel není ojedinělý. Na severozápadě Itálie byla žena se svým mrtvým manželem uvězněna v domě celé dva dny! Manželský pár byl pozitivní na koronavirus a měl tedy nařízenou karanténu. Muž však v pondělí v noci zemřel a jeho mrtvé tělo bylo odstraněno až ve středu. Ženu přitom sousedé viděli, jak na balkóně pláče o pomoc.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gjfish ( 12. března 2020 15:33 )

Nic nesmrdí. Itálie je na tom po Číně nejhůř. Mají už 13 tisíc nemocných. Už dávno nemají kapacity v nemocnicích.

boier ( 12. března 2020 08:16 )

Viděl jsem to na Fb . Je to apokalypsa.bohuzel v Neapoli ,nefunguje nic jak by mělo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa