Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Toto je pan smrt! Pančoval chlast, který zabíjí!

Autor: Slávka Červená, Ladislav Leimer - 
13. září 2012
18:20

To on může za smrt několika lidí v moravském kraji! Muž ze Zlína (52) pálil v garáži pod sídlištěm Jižní Svahy pančovaný alkohol. Policie ho při razii zatkla a zabavila 500 litrů smrtících lihovin.

Úspěšný zátah se podařil včera kriminalistům ze Zlína. V garáži pod místním sídlištěm nalezli míchárnu, stáčírnu a zároveň sklad nelegálního alkoholu, který na Zlínsku zřejmě zabíjel. Zadržený muž byl zároveň výrobce a distributor smrtícího alkoholu!

Černý byznys zabíjí

Ke společným garážím vyjely dvě desítky policistů a zaměstnanců celní správy. Ve voze přivezli i muže, o jehož totožnosti zatím stále mlčí. Zadržen byl ve středu a jde o výrobce pančovaného alkoholu. Dodával ho do obchodu na sídlišti, kde si většina otrávených lidí závadný alkohol koupila. Podezřelý mladší muž v teniskách s opálenými nohama posedával v příšeří za policejním autem a kryl si obličej. V garáži v páté etáži si udělal dobrý byznys.

 

Zabavili 500 litrů smrtícího alkoholu

 „Našlo se tam 500 litrů kořalky v lahvích – hlavně vodka, tuzemák a ovocné pálenky. Lahve nebyly okolkované. Další alkohol byl v plastových barelech,“ informoval mluvčí policie Petr Jaroš. Našla se i krabice se čtyřmi druhy etiket. „Co se týká Zlína, bude to zřejmě klíčové místo, odkud se nebezpečný alkohol šířil,“ uvedl jeden z kriminalistů. Na pančovaný alkohol zemřelo podle oficiálního vyjádření policie 18 lidí, nepotvrzených obětí je ale více.

VAROVÁNÍ POLICIE!!!

Policisté důrazně varují před konzumací podezřelého alkoholu. Podle informací distributora jsou totiž mnohé lahve z jeho výroby ještě někde v oběhu! Podívejte se na tyto etikety a vyvarujte se pití! Na Lašském tuzemáku a vodce Lunar je uveden výrobce Pod Skalkou Kunčice, u albánské borovičky Likérka Eva Mnichovo Hradiště a u meruňky – Radovan Borák Kunčice

abzk ( 14. září 2012 11:54 )

Fuj to byl šok Místo očekávaný srandy dechovka To by mohlo člověka i zabíííííít

abzk ( 14. září 2012 11:49 )

Si neslyšel bengomluvčí?

abzk ( 14. září 2012 11:48 )

abzk ( 14. září 2012 11:08 )

Neni modrej. Jenom se ten legálně vyrobenej barví na modro aby nedošlo k záměně. Sám o sobě je čirej.

kalnormin1 ( 14. září 2012 10:24 )

Doufám, že pachatel neodejde od soudu jen s podmínkou, když slíbí že už bude hodný.

Zobrazit celou diskusi