Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tohle jsou psí influenceři festivalu Blesk tlapek. Sešly se skoro tři tisíce fotek!

Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
23. května 2022
05:00

Hledáme psího influencera! Tato výzva, kterou Blesk tlapky zveřejnily na svých sociálních sítích, strhla doslova lavinu. Během pěti dnů, kdy výzva běžela, se sešlo téměř 3000 fotek. Vybrat z nich, bylo velmi těžké.

Původně reportérky zamýšlely vybrat tři psy, kteří by se stali instagramovou, facebookovou a internetovou tváří Festivalu Blesk tlapek. Poté, co si prohlédly všechny fotky, které fanoušci Blesk tlapek poslali, volbu rozšířily. Vybraly deset snímků s jedenácti pejsky kteří budou festival reprezentovat. Jsou pro ně nachystány i dárky, balíčky plné dobrot.

influencer Kesha, Monika Zbranková Albaniová influencer Kesha, Monika Zbranková Albaniová | čtenáři

Díky všem

Blesk tlapky všem, kteří se do výzvy zapojili, děkují. „Tak ohromnou odezvu jsme nečekaly. Přišly krásné fotky, strašně moc nás to potěšilo. Zároveň nás ale mrzí, že jsme mohly vybrat jen zlomek z nich,“ řekly reportérky Blesk tlapek Kateřina Lang a Jana Ulrichová. V galerii najdete všech deset influencerů a navíc dalších dvacet snímků, které se reportérkám také líbily. Všechny fotky, které přišly, jsou k vidění zde.

Proti množírnám

Festival Blesk tlapek, který se uskuteční 4. června v Praze na louce na Vypichu, zaručeně pobaví psy i jejich páníčky. Je pro ně připravena spousta zábavy, her a soutěží, Prezentovat se budou útulky a záchranné spolky, jejichž zástupci přivedou i pejsky k adopci, na místě bude probíhat podpisová akce proti množírnám, a chybět nebude ani tombola, jejíž výtěžek bude věnován tachovskému útulku U Šmudliny na stavbu budovy s novým zázemím pro psy.

Na co se těšit

Pod dohledem odborníků si bude možné vyzkoušet řadu psích sportů a aktivit, např. puller sport, dog frisbee, skoky do dálky a tahání břemen, wall climbing, čili šplhání po stěně, dog dansing a k vidění budou i ukázky sportovní nebo moderní lovecké kynologie.

influencer Freník, Monika Znamenáčková influencer Freník, Monika Znamenáčková | čtenáři

Vstup zdarma

Tohle vás na festivalu čeká:

● přednášky a komentované ukázky – jak psa správně zabavit, jak mu poskytnout první pomoc

● psí psycholog Pavel Bradáč poradí, jak psovi správně porozumět a předejít problémovému chování, zájemcům navíc zdarma poskytne konzultace

● hlavní hrdina filmu Gump, pes, který naučil lidi žít

● speciální hosté - Marta Kubišová, Monika Absolonová, Dana Morávková a Martin Zounar se svými čtyřnohými parťáky

Celým dnem provedou Bořek Slezáček a odborník na bull sporty Daniel Žďárský. Vstup je zdarma.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi