Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Netradiční Valentýn mezi psími kotci: Pozvěte drahou polovičku na rande do útulku

Video se připravuje ...
Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
9. února 2022
05:15

Spolek Anidef, který provozuje psí a kočičí útulek v Žimu na Teplicku, nabízí poukazy na nevšední valentýnské rande. Zájemci se mohou se zdejšími zvířaty pomazlit a s některým ze psů si mohou vyjít i na vycházku. Koupí voucheru navíc přispějí na dobrou věc.

S nápadem pozvat zamilované do útulku přišla jedna z tamních dobrovolnic. „Vyrobili jsme poukázky, které mohou muži zakoupit pro své partnerky,“ řekla zástupkyně spolku Barbora Benešová.

Díky koupi tohoto voucheru zažijete netradiční valentýnské rande a ještě přispějete tamním chlupáčům Díky koupi tohoto voucheru zažijete netradiční valentýnské rande a ještě přispějete tamním chlupáčům | Anidef

Prohlídka a mazlení

V útulku, který bude speciálně pro tuto příležitost vyzdoben, čeká na příchozí kromě welcome drinku, malého občerstvení, dárku a růže pro dámu, také prohlídka útulku. „Provedeme je tu, představíme jim naši práci, v případě zájmu se mohou pomazlit s kočičkami v našem pokojíčku a pak dostanou jednoho z našich psů na procházku,“ popsala Barbora.

Vyprodaná neděle

O rande v útulku je od první chvíle, kdy se vouchery objevily na sociálních sítích spolku, velký zájem. „Neděli 13. února už máme plnou, proto jsme se rozhodli rozšířit akci a přidat i sobotu,“ dodala Barbora Benešová.

Útulek se nachází v Žimu na Teplicku Útulek se nachází v Žimu na Teplicku | Jana Ulrichová

Výtěžek pomůže

Poukaz na rande v útulku stojí 1500 korun. Dá se objednat e-mailem nebo mohou zájemci poslat zprávu na facebook. Výtěžek z jeho prodeje půjde na provoz útulku, krmení a veterinární péči o tamní svěřence. Pokud by někomu ze zamilovaných navíc padl některý ze zdejších psů nebo koček do oka, mohou si rovnou domluvit i jeho adopci.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi