Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyfoťte svého mazlíčka a vyhrajte poukazy! Vánoční soutěž Blesk tlapek je tu

Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
2. prosince 2020
08:47

Stejně jako před rokem i letos vyhlašují Blesk tlapky pro své příznivce soutěž o nejhezčí a nejvtipnější vánoční fotku se čtyřnohými parťáky. Dovádíte společně na sněhu? Fotíte se pod stromečkem a rozbalujete spolu dárky? Pokud ano, je naše soutěž určena právě vám.

Nápadům se meze nekladou. Využijte už teď adventní čas nebo počkejte do Vánoc, soutěž potrvá až do konce roku. Foťte své mazlíčky u stromečků, u betlému, ve sněhu nebo pod jmelím, s dárky nebo u štědrovečerní večeře. Foťte psy, kočky, morčata, koně, hady i papoušky, stejně jako loni uvítáme fotky všech zvířat, která jsou vašimi věrnými společníky a jsou pro váš důležitá.

Z minulého ročníku soutěže: Jmenuji se Angee, jsem stafordšírský bulteriér, v březnu mi budou 2 roky a mám moc milou a milující paničku 😊😉 Vánoce zbožnuji, loni jsem měla k večeři plnou mističku dobrot a pod stromečkem 🎄 hromadu dárků 🎁 už se na to zase těším 😉🐶 Panička je Petra Poliačiková. Z minulého ročníku soutěže: Jmenuji se Angee, jsem stafordšírský bulteriér, v březnu mi budou 2 roky a mám moc milou a milující paničku 😊😉 Vánoce zbožnuji, loni jsem měla k večeři plnou mističku dobrot a pod stromečkem 🎄 hromadu dárků 🎁 už se na to zase těším 😉🐶 Panička je Petra Poliačiková. | čtenáři

Kam posílat?

Vyberte podle vašeho názoru nejpovedenější fotku, pouze jednu, a pošlete ji na e-mailovou adresu tlapky@cncenter.cz, do předmětu napište heslo Vánoční soutěž

Připojte stručný popisek, kde by mělo být minimálně jméno zvířete, rasa a jeho věk, nezapomeňte připojit kontakt na vás.

Nejde o lajky

Soutěžní snímky budeme průběžně zveřejňovat na sociálních sítích, tedy na našem facebooku a instagramu.

Vítěze, kteří pošlou nejlepší, nejnápaditější a nejvtipnější fotky, vybere tým Blesk tlapek, a jejich autory pak odmění. Nejde tedy o žádné závody v „lajkování“, ale pouze o dobré nápady, pevnou ruku a dobré světlo.

Z minulého ročníku soutěže:  Milan, roční kocourek Jaroslava Kročila Z minulého ročníku soutěže: Milan, roční kocourek Jaroslava Kročila | čtenáři

Hrajeme o poukazy

Soutěž odstartujeme o druhé adventní neděli, tedy 6. prosince, a ukončíme na Silvestra 31. prosince. Na začátku nového roku ji pak vyhodnotíme. Autoři vítězných snímků se mohou těšit na poukazy do e-shopu Mall.cz.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi