Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Blesk Ordinace už v úterý v Brně: Prevenci ohlídají i seriáloví záchranáři Hanákovi

Autor: one - 
26. září 2022
07:54

Záchranář Petr Hanák dává divákům seriálové Ordinace už 8 let pořádně zabrat. A podle informací Blesku ještě přituhne! „Moji postavu toho ještě čeká!“ prozradil jeho představitel Radim Fiala (51). Návštěvníci Blesk Ordinace se ale už v úterý mohou pokusit z herce Fialy vytáhnout víc. Brněnský rodák a seriálová manželka převzali patronaci nad Blesk Ordinací a její úterní akcí v Brně na náměstí Svobody.

Klidný rodinný život se Zitou v podání Jany Holcové (47), který nyní nastal po křtinách jejich malé dcery Verunky, nebude mít dlouhého trvání! Jak se s nečekanými životními situacemi vypořádá rodina záchranáře, kterému šlo ještě nedávno o život, zjistí již brzy diváci Voyo.

Už v úterý bude možné seriálového doktora Hanáka potkat na Blesk Ordinaci. „Nezanedbejte možnost pre ventivní prohlídky a zastavte se za námi ve stánku Voyo,“ zvou oblíbení herci. Návštěvníky zdravotního odpoledne čeká od 12 hodin na brněnském náměstí Svobody bohatý doprovodný program. S hvězdami seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se mohou nechat vyfotit a získat od nich autogram. V tombole pak mají šanci vyhrát půl roku sledování stanice Voyo zcela zdarma!

Jaká vyšetření můžete absolvovat?

● Lékové poradenství

● Vyšetření tlaku

● Vyšetření mateřských znamének

● Vyšetření zraku

● Vyšetření diabetu

● Vyšetření plic

● Dobrocentrum

● Kardiovize

● Poradna bolesti zad

● Poradna mozkových příhod

● Krevní centrum

V pondělí ZDARMA v Blesku

Jak žít co nejdéle ve zdraví? Co udělat pro to, abychom si svůj podzim života opravdu užili? Blesk vyzpovídal lékařské špičky a jejich tipy na dlouhý život najdete v pondělí v příručce Blesku.

Už v pondělí ZDARMA v deníku Blesk příručka Jak žít déle

Video  Lékaři písecké nemocnice v Blesk Ordinaci: Špičková prevence přilákala davy návštěvníků  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi