Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ať Babiše pozdraví Tři sestry, chtělo prý ANO. Kapela to zatrhla a zveřejnila

Autor: mah - 
2. června 2017
14:53

Andrej Babiš (ANO) využívá nově nabytého volna k tomu, aby se věnoval kampani svého hnutí. V pátek se proto vydal za lidmi na sever Čech. Den chtěl zakončit návštěvou koncertu kapely Tři sestry v Chomutově. Někdo z krajské organizace ANO kvůli tomu prý hudebníky oslovil s dotazem, zda exministra financí podporuje kapelník Lou Fanánek a zda by ho mohl veřejně pozdravit. V opačném případě žádali kapelu o diskrétnost.

Skupina si ale žádost nenechala pro sebe a o rozhovoru informovala fanoušky na své stránce na Facebooku. „Dnes 1. 6. 2017 byl náš kapelník telefonicky kontaktován údajně jménem šéfa krajského vedení hnutí ANO s informací o chystané návštěvě poslance Andreje Babiše na našem koncertě 2. 6. v Chomutově, kde je v rámci předvolební kampaně. K oznámení byl vznesen dotaz, zda v případě, že Fanánek je jeho příznivcem, by jej mohl pozdravit z pódia. V opačném případě, tedy pokud je jeho odpůrcem, zda by mohl o tomto pomlčet,“ napsala skupina v příspěvku.

Kapela dodala, že odmítá dopustit, aby se z jejích koncertů staly předvolební akce. Zdůraznili, že jsou ochotni podporovat pouze dobré pití, jídlo a lásku. Příznivce pozvali na pivo a skvělou muziku.

Předseda krajského předsednictva ANO Ústeckého kraje Jan Richter na dotaz Info.cz jakýkoli kontakt odmítl. „Zaráží mě formulace na Facebooku, protože tam se zmiňuje, že jsme je kontaktovali, ale já nikoho ze Tří sester neznám. S nikým jsem nemluvil,“ řekl k tomu a dodal, že pokud Andrej Babiš na koncert půjde, bude tam jako občan.

Čtěte více ZDE 

Je ale otázkou, zda předseda hnutí ANO radši nezmění program. Pokud by přeci jen přišel, tak ho nejspíš nečeká zrovna vřelé přivítání od fanoušků. Ti Babiše pod příspěvkem kapely vůbec nešetřili. „Tleskám! Na druhou stranu, co si má co dělat kampaň na Vašem koncertu!!? Ať táhne někam do kulturáku,“ napsala pod příspěvek na sociální síti například Šárka H. Další exministrovi přáli alespoň pivní sprchy a jiní ho chtěli hnát až do Tater.

Babiš je svou náklonností k českým celebritám známý. Dlouhodobě si užívá podporu kapely Kryštof a na svojí stránce na Facebooku se chlubí  fotkami s Jiřinou Bohdalovou nebo Karlem Gottem. Zároveň se snaží oslovit i mladší generaci, k tomu mu měla pomoct třeba účast v pořadu baviče Kazmy.

Babiš na předvolební kampaň získal spoustu času poté, co byl odvolán z postu ministra financí:

VŠE O VOLBÁCH DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2017 ČTĚTE ZDE

Vše o parlamentních volbách 2017 čtěte zde

Rozbory volební situace a autorské komentáře čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
osinek ( 3. června 2017 21:52 )

Proč A.Babiš "dolézal" za Dolores Baťovou? Proč Babiš mluvil v superlativech o manažerských schopnostech Tomáše a Jana Bati? Proč A.Babiš žádal Dolores Baťovou, aby ve sdělovacích prostředcíh podpořila Hnutí ANO a A.Babiše? Jinými slovy Joudo ty v podstatě tvrdíš, že A.Babiš je pitomec, když žádá o podporu členku významné podnikatelské rodiny, která je na huntě? Copak Ty nevíš, že vnuci Bati podnikají v řadě zemí Asie, Evropy, Jižní Ameriky, Afriky atd? Copak nevíš, že Tomáš a Jan Antonín Baťa vymysleli před sto lety koncept moderního města kolem moderních fabrk na výrobu obuvi? Kdo postavil moderní Zlín, Partyzánské na Slovensku a podobná moderní města v Brazílii a v dalších zemích? Co postavil Babiš ? Nic!. Čapí Hnízdo z velké části za dotace z Evrop.Unie,které prý získal podvodem.. Před pár dny na to znovu poukazovali poslanci Evropského Parlamentu. Nevyšetřuje kauzu dotace pro Čapý Hnízdo policie ČR a bruselský OLAF (orgán EU pro boj s podvody a s korupcí). Proč asi? Poznámka na okraj:Proti vyslovení podpory Hnutí ANO a Babišovi se dle článku v Právu vyslovili všichni členové podnikatelské rodiny Bati....

joudajoudovy ( 3. června 2017 19:41 )

tak si pro nazor na rodinu batu skocte do obchodu a kazda ceska prodavacka vam prozradi jejich nesmyslne konani, ktere vedlo a vede ke krachu nekolika pobocet po celem svete. pouze jim zbyva kvalitni vyroba vetnamek a krystusek.

osinek ( 3. června 2017 17:42 )

Andyho čerpače odmítla podpořit též vnučka J.Bati Dolores (podniká v Brazilii a v Česku). V rozsáhlém rozhovoru pro Právo vnučka Jana Bati Dolores uvedla, že jí A.Babiš opakovaně kontaktoval. Že A.Babiš pěl "ódy" na manažerské schopnosti jejího dědečka Jana Baťu. A.Babiš požádal Dolores Baťovou, aby A.Babiše a jeho Hnutí ANO podpořila Když to Dolores odmítla- má výhrady k jednání Babiše, k jeho kolosálnímu konfliktu zájmu a odmítá Babišovy teorie o tom, že stát lze "řídit jako firmu"- tak jí Babiš již nekontaktoval. Dolores Baťová nelituje, že dala Babišovi "košem". Dle vyjádření Dolores, A.Babiš není její "krevní skupina". A Dolores je přesvědčená o tom, že i její dědeček, proslulý podnikatel Jan Baťa by souhlasil s jejím rozhodnutím nepodpořit Babiše a Hnutí ANO

polakk ( 3. června 2017 17:37 )

Nyní Česko, v přímém přenosu, zažívá kolaboratské, udavačské zvyky s přechodem honu na čarodějnice, kdy aktéři spolupracovali s nácky i komunisty. Tří setry? Jestli zástupci tří čárek mají stejnou minulost jako jejich zesnulý kolega Franta Sahula, známý jako Průša úchyl, tak se ani nedivím? Otec Sahuly - za komančů vysoký soudruh, Ing.ekomonie, který po sametu byl vyhozen a založil si fy daňového poradce. Mladý Sahula dělal průšvihy již za komárů a tatík ho ze všeho vysekával, i to, že nešel sedět na tvrdo ale odešel s podmínkou. Po listopadu k alkoholu přidal tvrdé drogy a když otci, s jeho druhou manželkou a polovičním bratrem, opakovaně vyluxoval domácnost, chatu a za pět prstů si vypůjčil auto, které zrušil, otec se ho vzdal ale nějaký čas za něj platil alimenty na jeho děti. Později byl Sahula (smažka) odsouzený pro neplacení alimentů. A frontman skupiny Tři sestry - Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec (* 18. června 1966 Praha)? Pokud za komoušů studoval stavební fakultu ČVUT a součastně i žurnalistiku na UK (prominentní komunistické školy)? Musel mít odpovídající kádrový profil, který mu, jako pěvci, od roku 1985, umožnil veřejné koncerty i účast v médiích. Na webu se z jeho CV nic nedozvíte. Proč?!? Stále se opakující chování lidí. Kývání s tím, kdo má moc a oni se mohou přihřát na výsluní. Na druhou stranu je dobře, že víme s kým máme tu čest a jejich hvězda nesvítí donekonečna. Jaké si najdou výmluvy tentokrát? Jejich soudružský fotr už není aktivní a tradiční politické strany a TOP, kam se rozpustilo 2.mil.komunistů s rudou knížkou a další miliony stb udavačů, půjdou po volbách od válu.

kiwi65 ( 2. června 2017 22:21 )

 Plivete tady po sobě všichni slušně.Alespoň se na vaší debilitě člověk pobaví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa