Volby 2014 - Komunální a senátní
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Refresh
7. 10. 2014

Proč husitský farář kandiduje za komunisty? KSČM prý jako jediná nerozkrádá republiku! Čtěte ZDE

7. 10. 2014

Volby plné sexu: Kandidátka ANO prý měla sexuálního otroka!

 

"Tímto tě, otroku Alaine, přebírám do svého majetku a od této chvíle mi budeš sloužit jako můj majetek a budeš mi plně k dispozici"

 

To prý napsala kandidátka ANO z 10. místa kandidátky v Doksech na Českolipsku do smlouvy se sexuálním otrokem Alainem. Pikantní historku uveřejnila MF Dnes. Tahle domina se podepsala prý jako Madam Martina. Žena téhož jména na Kandidátka tvrdí, že ji k tomu donutil její manžel - sepsal prý inzeráty a vozil ji na schůzky s otroky, tedy "klienty"! Manžel však tvrdí, že s tím nic společného neměl, podle informací Blesk.cz podal na kandidátku trestní oznámení.

7. 10. 2014

"Sám bych se tak určitě nefotil, protože nemám tak lahůdkové tělo jako paní kandidátka,"

ohodnotil s nadhledem Pavel Bělobrádek kontroverzní kampaň sexuoložky a kandidátky ANO do Senátu Laury Janáčkové. Co dál prozradil šéf lidovců v rozhovoru pro Blesk?

7. 10. 2014

VELKÝ MANUÁL PRO VOLIČE zde: Jak a proč volit? Kroužkuje se? Kolik kandidátů se uchází o Vaše hlasy? 10 otázek a odpovědí, které byste měli znát, než vyrazíte v pátek či sobotu k urně.

7. 10. 2014

Bohuslav Sobotka (ČSSD) vyrazil na tiskovku společně s lídrem pražské kandidátky sociální demokracie Miloslavem Ludvíkem, ředitelem Fakultní nemocnice Motol. Premiér slíbil, že vláda pomůže Praze s výstavbou dopravní infrastruktury. Konkrétně se chce společně s novým vedením metropole zaměřit na dostavbu železničního spojení Masarykova nádraží s Letištěm Václava Havla, dostavbu Pražského okruhu a stavbu metra D z Pankráce do Písnice.

7. 10. 2014

"Oni byli teď několik měsíců v Americe, nemluvil jsem s nimi, ale máte pravdu, že bych jim zase mohl brnknout,"

říká Tomio Okamura (Úsvit) rozhovoru pro Blesk o tom, zda mu ještě zazpívají při kampani Eva a Vašek. Čtěte ZDE

7. 10. 2014

Kauza Hudečkova SMS

 

"Myslíte, že byste si našla čas na setkání? Myslím, že by nám mohlo být vzájemně prospěšné."

 

Primátor Prahy Tomáš Hudeček (TOP 09) by rád obhájil své křeslo. Podle lídryně pražské kandidátky hnutí ANO Adriany Krnáčové jí prý již v srpnu napsal SMS ohledně schůzky. Koalice se přitom "pečou" až po volbách. Krnáčová znění zprávy zveřejnila. Hudeček se bránil, že chtěl jen hovořit s představiteli demokratických politických subjektů v Praze. "Je normální, že spolu politici mluví. Nenormální je zveřejňování esemesek, které si pamatujeme od Kristýny Kočí z Věcí veřejných," reagoval primátor podle lidovky.cz.

08:30
7. 10. 2014

Ode dneška platí zákaz zveřejňování předvolebních průzkumů.