Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Útok hackerů Anonymous na weby KSČM: Jejich voliči jsou omezení idioti

Autor: ČTK, lm - 
14. října 2012
09:41

Komunisté slaví ve volbách úspěch, ne kažký z toho ale má radost. Několik internetových stránek komunistů napadli hackeři z hnutí Anonymus. Umístili na ně nápis, podle něhož jsou voliči KSČM "omezení idioti".

Změna těchto webů jsou zřejmou reakcí na úspěch komunistů v krajských volbách. Téměř v celé republice získali více hlasů než ve volbách v roce 2008. Na západě Čech ve dvou krajích vyhráli.

"Volili jste nás? Pokud ano, jste jedni z mnoha omezených idiotů, kteří vůbec nesledují, kam naše země míří," hlásal ještě dnes v 09:00 oficiální informační portál Městského výboru KSČM Brno. Podle prohlášení republiku ohrožují špatní politici a nezodpovědní občané.

Hackeři z Anonymusu uvádějí, že komunismus zastavil v zemi vývoj o 30 let, přičemž KSČM "se neustále snaží o totéž".

Anonymus je mezinárodní skupina hackerů. Je známá hlavně útoky souvisejícími s mezinárodní protipirátskou smlouvou ACTA. Útočili na webové stránky nadnárodních společností, justici i vládní orgány v různých zemích, včetně americké CIA.

Hnutí Anonymus se snaží prosadit volné stahování a šíření autorsky chráněných děl. V ČR napadli v minulosti weby několika politických stran a pozměnili i stránky Ochranného svazu autorského.

g.herer ( 5. listopadu 2012 13:00 )

pravda ale nejen narod

g.herer ( 5. listopadu 2012 12:58 )

ono je dnes uplne jedno jestli to sou komousi a jejich banda ..........ritopichu nebo jina tzv.politicka strana ktera dela to same akorat ze w blede modrem takze to de wse stejne do sracek -toje ta nase slavná vlada a banda b......,řitopichu

djaba ( 18. října 2012 22:08 )

Přátelé - článek delší než tři řádky je pro většinu čtenářů příliš dlouhý a nečte jej.Dokonce jde na jiné téma .

venxa ( 17. října 2012 21:27 )

Krakonosi a Tipr. Ja nepomlouvam cely cesky narod ale jen takove neschopne hotentoty, byvale uvedomele proletare jako jste vy ale kterych je v Cesku bohuzel vic nez dostatek. Bez prace nejsou kolace! V tom mas pravdu ale nechapes rozdil mezi kapitalismem a diktaturou proletariatu. V kapitalismu jsou pracujici odmenovani umerne k hodnote jakou jejich prace prinasi, kdezto v komunismu jsou primitivni nadenici placeni daleko lepe nez vysoce kvalifikovani odbornici. Prestoze jsem byl z burzoasni rodiny, tedy z rodiny tridniho nepritele byl jsem nahnan studovat strojarskou prumyslovku protoze nase osmiletka nesplnila plan na dodani prokadrovanych studentu(kazdy chtel do uceni aby co nejrychleji vydelaval vice) tak se vybiralo podle prospechu. Ale kdyz jsem v roce 68 utekl do zamori tak to byla velika vyhoda. Pracoval jsem vzdy jako technicky zamestnanec s platem o jakem se vam ani nesnlo a tak nyni jsem v penzi a jsem financne sobestacny, coz znamena ze nepotrebuji ani penzi ani zadne podpory. Pro zajimavost vasich vysnelych 40 tisic co u vas berou cigosi tak mam z uroku svych investic kazdy tyden, a to me vklady jeste porad rostou.Je take pravda ze lina,neschopna luza jako vy se tu take nema zrovna nejlepe ale placene jsou schopnosti a ne blbost a vyrvavani ideologickych hesel.

Thyronx ( 16. října 2012 22:56 )

 Nikoliv vazeni hackeri... Idiotijsou ti, co nesli k volbam. Komuniste jdou se 100% ucasti a kdyz na to narod sere, tak ten narod mam JA za IDIOTY! A vlada? Namisto aby setrila pro duchodce, tak okrada obyvatelstvo zvysenym zdanenim. V USA mame prumernou DPH (sales tax) na 6% a v peti statech ji neznaji vubec. Nakupy potravin v drtive vetsine statu maji DPH nulovou a nakupy z netovych obchodu take tak. Tak se da ekonomika rozhejbat casem, ale kdyz zdanite zakazniky, tak nenakupujou nic nez nejnuutnejsi. Duchodovy system v USA mame dost pres 2.5 trilionu dolaru v prebytku a bude jeste mnoho let. A jakpak u vas? Beru duchod za 25 let prace v drahe vlasti 350 dolaru/mes a za totez v USA 2000 dolaru/mes.+ 900 od zamestnavatele za 16 let. Ja tyhle socialni staty kde funguji nemocnice na kraji mesta zrovna miluju. Mam duvod nenavidet tvrdou asocialni Ameriku? Kde zdravotni pojisteni mi plati doslova vsechno, vcetne nemocnice a jidla v ni podle meho vyberu? Leky za pausal bez ohledu na cenu? jj a ze bych jel na nejakou operaci do Cech? Tak to snad ne,jezisi....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa