Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jágr volí ODS, Růžička (prý) ČSSD

Jaromír Jágr podpořil ODS, Vladimír Růžička zase vyjádřil nadšení ze sportovního programu ČSSD
Jaromír Jágr podpořil ODS, Vladimír Růžička zase vyjádřil nadšení ze sportovního programu ČSSD  (Autor: Pavel Mazáč (Sport))
Autor: jos, ČTK, map - 
27. května 2010
07:38

ODS vytáhla pár hodin před otevřením volebních místností velký triumf. Stranu podpořil mistr světa Jaromír Jágr. ČSSD zareagovala tím, že se do "týmu" pokusila vtáhnou hokejového trenéra Růžičku.

Těsně před vypuknutím voleb vyjádřil podporu straně hokejový šampion Jaromír Jágr. Lídr ODS Petr Nečas odmítá, že by se "Modří ptáci" chtěli přiživit na hokejovém úspěchu. Podpora Jardy Jágra nepřišla z čistého nebe. Naopak se dalo čekat, že hokejová hvězda, která se sympatiemi k ODS nikdy netajila, pravicovou stranu opět výrazně podpoří.

Bojí se osudu Řecka

Jágr prohlásil, že by byl nerad, kdyby Česko za několik let dopadlo jako Řecko, kterému hrozí kvůli vysokým dluhům státní bankrot. "Uvědomuju si, že za dva tři dny jsou volby a byl bych rád, aby to i tam dopadlo dobře. Aby jsme se za pět nebo deset let neocitli někde tam, kde je Řecko. Aby vyhrál ten, kdo má vyhrát," prohlásil Jágr. Doplnil, že ODS vždycky podporoval. "Jsem si vědom, že každá strana dělá chyby, nikdo není geniální a stoprocentní, ale já jsem na straně ODS," dodal mistr světa, vítěz olympiády a Stanleyova poháru.

Petr Nečas Jágrovi za jeho slova poděkoval originálním dárkem. Dal mu demižon slivovice. "Je to tradiční moravský produkt k zevnímu i vnitřnímu použití, tradiční domácí slivovice. Takže i když budete v tréninku, můžete ji používat zevně," řekl podle serveru lidovky.cz žertem Nečas.

Petr Nečas předal Jágrovi slivovici Petr Nečas předal Jágrovi slivovici | ČTK

ČSSD se sešla s Růžičkou

S hokejovou legendou a trenérem Vladimírem Růžičkou se podle serveru Novinky.cz sešel předseda ČSSD Jiří Paroubek. Server uvedl, že Růžička při setkání podpořil sportovní program ČSSD. Růžičku ale prý zajímá jen sportovní stránka věci, svět politiku mu je podle jeho slov vzdálený.

"Politiku nesleduji, jen mě zajímá sport. ČSSD má svůj sportovní program a ten mě hrozně zajímá. Politiku vůbec nesleduji, nerozumím jí a nejsem nikam politicky směrovaný," řekl Růžička s tím, že pouze přijal nabídku na setkání, aby ho zástupci ČSSD informovali o tom, jak by v budoucnu chtěli podpořit český sport.

antoniocosi ( 27. května 2010 16:00 )

A co je mi do milionářů ? Tak když je umí vydělat, ať je má...závistivci čecháčský A jak si daněj v USA je mi taktéž úplně u pr...e páč tam nežiju...Ty jo ? tak se tam vrať ale tam se musí makat víme ???

antoniocosi ( 27. května 2010 15:58 )

Ne oni ty jejich matláci neudělali dluhy oni to měli jako na zkoušku,než se naučej hospodařit, a takhle to (ne)dopadlo A jak píšeš...počkej v neděli..ty ksichty

drhouse ( 27. května 2010 13:53 )

To je výsada asi jen komoušů, jako je Johanka, plácat nesmysly hlava nehlava! Proč třeba byla nezaměstnanost za socanů, kdy celej svět prosperoval, stejná jako za krize, tedy přes 10% ? Proč Sobotka sekal dluhy 100 mld. co rok, když ekonomika rostla přes 6% ? Lžete ! Naštěstíl lidi už Vám to a soudruhům Paroubkům nežerou a tak kvičíte Ani nevíte, jakou mám z toho radost a v neděli to se budu bavit ještě víc Že Jarda má všech pět pohromadě, narozdíl od Johany a Sukina a pod., který doma čekaj na podporu a vylívaj si vztek na diskusi blesku

antoniocosi ( 27. května 2010 13:50 )

Ichtyl jako Ty , mne nechává zcela chladným Dej si pozor, aby se Ti nekousla pumpička...nemusel by ses voleb dočkat Ty chichichi Ty jsi opravdu socanskej volič...nejmenuješ se náhodou Kotlár ?

antoniocosi ( 27. května 2010 13:11 )

mi zvracet z těch příspěvků dole...pokrytectví a závist...nic jiného Ono vás to v neděli přejde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa