Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kalousek (ODS) má klip, kterému nikdo nerozumí

Video se připravuje ...
Autor: jak, josK - 
6. října 2010
18:50

Podle zpěváka Jana Kalouska v Praze žije celý svět a ve svém předvolebním videoklipu tak dal prostor sedmi cizincům, kteří ho doporučují volit. Svá zlepšení pro Prahu v klipu navrhují ve svých rodných jazycích. Je to zajímavý nápad, průměrnému českému obyvateli metropole to ale nic neřekne, neboť stěží porozumí třeba japonštině.

Jestliže některý divák, nebude znát vietnamštinu, angličtinu, nebo italštinu hostujících cizinců, tak zaručeně pozná úryvky z písničky Chodím ulicí.

Pro ty, co cizí jazyky neovládají, má Kalousek sdělení o tom, že chodí ulicemi a ví, co zlepšit. Zbytek si musí diváci domýšlet. "Možná z toho uděláme soutěž, aby se lidé pokusili odhalit, co dotyční říkají," sděluje své další plány na serveru novinky.cz sám Kalousek.

V klipu se vystřídají viceprezident Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomia Okamura, italská kuchařská hvězda Emanuel Ridi, nebo vítězka soutěže Miss Vietnam ČR Nguyen Mai Anh.

warumfernet ( 9. října 2010 07:54 )

Roční "koncesionářský" poplatek 2190,-Kč za ČT a ČRozhl.- to je největší zlovůle tohoto režimu - platit v potrhlém hospodářství něco, co občan v nabídce stovek komerčních TV programů absolutně nepotřebuje. Nač máme my, středo-levicoví volici, platit koncesion. poplatky extrémě pravičácké TV, v čele se soudruhem Janečkem a bývalými milicionáři ?????

gevi ( 8. října 2010 16:37 )

Vy nejste rád, že nemusíme volit 99,9% hlasů kandidáty Národní fronty? Tak ty vaše kotelníky nevolte a je to.

anka ( 7. října 2010 16:37 )

me se ten klip libil...napadity, netradicny, vkusny....nikoho neurazi - ano Praha uz neni jen krasne mesto byvale vychodni Evropy......ale je to krasne mesto ve stredu Evropy....jehoz krasy zlakaly mnoho lidi z celeho sveta.... blesk ma pravdu v tom, ze mase se libit asi nebude....jelikoz to neni klip zamereny na delniky a prodavacky....

sakra ( 7. října 2010 11:08 )

Je to zřejmě stejný vů/l jako jeho jmenovec - chemický odborník na finance.

jihanca ( 7. října 2010 10:09 )

Když jsem viděla poprvé tento klip, první, co mě napadlo, že je to méně trapné než předchozí Kalouskovo vystoupení na YouTube. Ale pak mě přepadl smutek, že se tolik úspěšných lidí nechá zkompromitovat spojením s ODS. To je přece strana, které už nikdo normální a slušný věřit nemůže. Aspoň v Praze je to jeden snad zloděj vedle druhého...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa