Je mu pouhých sedm let a už je milionář! Ryan ze Spojených států, který je na YouTube znám jako Ryan ToysReview, si ve svých videích hraje s hračkami, které recenzuje. Jeho videa se stala na sociální síti neuvěřitelně populární a v současné době ho sleduje 17 milionů lidí.

Úspěch videí malého chlapce šokoval celou rodinu. Ryan přišel za svými rodiči poté, co viděl v roce 2015 jednoho youtubera komentovat hračky. Hned poté šel za svou mámou a zeptal se: „Proč nejsem na YouTube, když všechny ostatní děti tam jsou?“ Jeho rodiče se tedy rozhodli, že mu založí účet. „Poté jsme ho vzali do obchodu, aby si koupil jeho první hračku. Myslím, že to byl lego vláček, a tím to všechno začalo,“ řekla pro DailyMail chlapcova máma.

Rodiče si nejdříve mysleli, že videa budou sledovat pouze členové rodiny, jelikož mnozí z nich žijí mimo Spojené státy. Ovšem popularita videí rychle rostla a video, v němž Ryan otevře obří velikonoční vajíčko od Disney Pixar, vidělo přes 900 tisíc lidí.

Podle žebříčku Forbes je Ryan nejúspěšnějším youtuberem za rok 2018. Strčil do kapsy i taková jména sociálních sítí jako herce Jaka Paula (21) či švédského milovníka počítačových her Felixe Kjellberga. Za letošní rok si díky videím vydělal 22 milionů dolarů (přes půl miliardy), což je o polovinu víc, než vydělal minulý rok. Navíc chlapec už není jen pouhý youtuber, ale i podnikatel. Nedávno mu vyšla vlastní řada hraček!

Fotogalerie
12 fotografií