Meghan se narodila v Americe, kde mají trochu jiné vánoční tradice než u nás. Patrně největší rozdíl tkví v tom, že rozbalování dárků neprobíhá na Štědrý večer, ale až druhý den ráno. V USA brunetka také vyrůstala a většinu života žila, a tak je jasné, že je právě na tuto tradici zvyklá.

Jenže protože se přivdala do britské královské rodiny, bude se muset přizpůsobit a své zvyky zapudit. Místo toho ji čeká pečlivě nalinkovaný program, který musí dodržet, aby si nerozházela královnu Alžbětu II. (92).

Dárky si tak letos rozbalí o den dříve, než by asi očekávala. „Královská rodina dárky rozloží na Štědrý večer na stůl na podstavci a poté si je vymění v době svačiny (s obligátním šálkem čaje, bez něhož Britové nedají ani ránu – pozn.red.),“ lze se ostatně dočíst i na oficiálních webových stránkách královské rodiny. Podobně jako v Česku tak královna a její nejbližší slaví přímo na Štědrý večer. Podle šéfkuchaře Darrena McGradyho je to kvůli tomu, že královský rod má své kořeny v Německu.

Na druhou stranu na 1. svátek vánoční, kdy by si možná vévodkyně ze Sussexu nejraději trochu přispala a teprve pak se potěšila z balíčků pod stromkem, musí celý klan trávit návštěvou kostela. „Královna a ostatní členové královské rodiny se účastní ranní bohoslužby na 1. svátek vánoční v kostele svaté Máří Magdalény v Sandringhamu,“ informuje opět web o britské monarchii.

Choť prince Harryho (34), která nosí pod srdcem prvního potomka, samozřejmě nemůže chybět. Možná kvůli tomu bude trochu smutná či mrzutá. Ovšem jistě sama věděla, do čeho jde, když se z americké herečky stala britskou vévodkyní.

VIDEO: Těhotná Meghan si v jednom kuse kryla bříško! Proč asi?

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

 

Fotogalerie
115 fotografií