Kromě Mandlové, Gollové a Baarové, známé také svým poměrem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebblesem, se budou nové ulice jmenovat také po hercích Svatopluku Benešovi, Raoulu Schránilovi, Růženě Šlemrové, Věře Ferbasové, Anně Sophii Ondrákové a Haně Vítové. Antonín Novotný, jmenovec komunistického prezidenta, byl kromě své herecké kariéry také chemik. Po druhé světové válce působil jako výzkumný pracovník v oboru smalty - silikáty.

V dalších městských částech Praha pojmenuje nové ulice například po letci a příslušníku protinacistického odboje Stanislavu Plzákovi, spisovateli a překladateli Františku Douchovi, restaurátorce Dagmar Schwarzové, botanikovi Janu Čeřovskému, japanofilovi a spisovateli Josefu (Joe) Hlouchovi, orientalistovi Miloši Boreckém nebo zahradnici Marii Stivínové.

O pojmenování či přejmenování veřejných prostranství v Praze rozhoduje městská rada. Podněty může podávat kdokoliv. Prostranství ale nesmí být podle zákona pojmenováno po nikom žijícím. Praha se zřejmě bude zabývat pojmenováním veřejného prostranství po zesnulém zpěváku Karlu Gottovi, v poslední době bylo například přejmenováno prostranství u ruské ambasády z náměstí Pod Kaštany v Praze 6 na náměstí Borise Němcova. Praha v posledních letech pojmenovala náměstí po bývalém prezidentu Václavu Havlovi nebo režiséru Miloši Formanovi.