K neskutečně brutálnímu napadení došlo v noci na neděli na ubytovně v Kožlanech. Po odpálení petardy v oblasti genitálií utrpěla žena velmi těžká poranění. Agresor ji naštěstí naložil alespoň do auta a odvezl do nemocnice. Tam tvrdil, že ke zraněním přišla po ráně do břicha. Tomu lékeři neuvěřili a zavolali policisty. 

„Přijali jsme pacientku s vážným poraněním v oblasti genitálií, ze kterých silně krvácela,“ citoval server novinky.cz lékaře, který je seznámený s kauzou. Zranění ženy byla tak vážná, že musela okamžitě na operaci.

„V místě svého trvalého bydliště na severním Plzeňsku svoji manželku fyzicky napadl, čímž jí způsobil velmi vážné poranění, mimo jiné i v oblasti intimních partií. Zraněnou ženu poté převezl do nemocničního zařízení, odkud odešel,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová. Policisté podle ní podezřelého ve velmi krátké době našli a zadrželi.

Stav je vážný

Obviněný cizinec je zatím v policejní cele a byl podán návrh na vzetí do vazby. „Je tady obava, že by se na svobodě mohl vyhýbat trestnímu řízení, ovlivňovat svědky nebo pokračovat v trestné činnosti,“ uvedla šéfka Okresního státního zastupitelství Plzeň Lenka Kocurová.

V úterý odpoledne soud rozhodl, že muže bude stíhat vazebně. Kriminalisté ho obvinili z těžkého ublížení na zdraví, hrozí mu až 10 let vězení.

Stav zraněné ženy zůstává po operaci velmi vážný. Podle místních měl konflikt vygradovat mezi Ukrajincem a jeho ženou z Moldavska. Dosud prý nebyly s obyvateli ubytovny žádné problémy.

VIDEO: Simona Monyová. Ve svých knihách volala o pomoc. Slavnou autorku ubodal její manžel.

Video
Video se připravuje ...

Simona Monyová – Ve svých knihách volala o pomoc. Slavnou autorku ubodal její manžel. Videohub