„Od poloviny června 2020, nebylo dne, kdybych nedostala esemesku, ve které mě oslovovala »čubko nebo špíno«. Neustále mi také volala na soukromý i služební mobil, aby mi oznámila, že jsem kurva. Když jsem si její číslo zablokovala, telefonovala mi do práce na pevnou linku,“ vypovídala podle serveru novinky.cz poškozená žena Pavlína Š.

Když si změnila telefonní číslo, učitelka Jitka K. ji začala volat na pevnou linku do práce nebo jí dlouze zvonit na domovní zvonek.

Z úzkosti duševní porucha

Vrcholem byl pak útok Jitka K. na Pavlínu Š. dřevěnou tyčí. „Kdybych nedala ruce před sebe, dostala bych ránu do hlavy. To byl moment, kdy jsem začala mít strach o své zdraví,“ uvedla napadená.

U té se vlivem dlouhodobé stresové situace projevila dušení porucha. Trpí úzkostí, má noční můry, bojí se vycházet na ulici.

Obžalovaná učitelka u soudu litovala. „Mrzí mě to strašně moc. Že zde stojím, je pro mě potupné a trapné. Ale ne všechno, co je v obžalobě, je pravda,“ uvedla. Soud ji potrestal dvouletou podmínkou, proti které se odvolala.

VIDEO: Majetek převrací lásku v násilí, říká režisérka dokumentu o týrání seniorů Ivana Pauerová.

Video
Video se připravuje ...

Majetek převrací lásku v násilí, říká režisérka dokumentu o týrání seniorů Ivana Pauerová Redakce Blesk