Hodně emotivní scéna v severozápadní části Brna ve čtvrtek kolem poledne zaujala náhodného svědka, který přivolal strážníky. „Řekl, že slyšel vřískot, a potom uviděl, jak žena na muži visí a bije ho do ramen i krku. Hned nato se mu údajně neúspěšně pokusila připoutat k noze a dál křičela a kopala kolem sebe,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Nezamkl je prý ani jeden

Když strážníci přijeli do ulice, vypadala dvojice stojící těsně u sebe klidně. „Poté, co hlídka přišla blíž, uviděla, že jsou k sobě připnutí za ruce policejními pouty,“ pokračoval Ghanem.

Oba přitom strážníkům tvrdili, že ani jeden z nich pouta nezacvakl. „Žena jen podotkla, že jde o jejího bývalého milence, se kterým měla dlouhý vztah. Její partner ho podle jejích slov náhle a bez jakéhokoliv varování ukončil,“ řekl mluvčí strážníků.

Následně bylo zřejmé, že je žena čím dál víc rozrušenější. Strážníkům se přiznala, že se rozhodla bývalému partnerovi co nejvíc zkomplikovat jeho další život.

„Když strážníci odemkli bývalým milencům pouta, zatelefonovala svému kamarádovi, v jehož doprovodu odešla,“ dodal mluvčí strážníků.

VIDEO: Upřímná zpověď Taťány Kuchařové: Pracovali jsme na miminku a on mě podváděl s Písařovicovou! 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Upřímná zpověď Taťány Kuchařové: Pracovali jsme na miminku a on mě podváděl s Písařovicovou! Markéta Reinischová