Vše se mělo začít odvíjet před devíti lety. „Obžalovaný od roku 2012 do 2016 se uspokojoval tím, že dívku osahával na prsou a přirození a nechával si od ní rukou třít penis a varlata,“ uvedla státní zástupkyně Věra Brázdová.

Podle ní se vše mělo odehrávat v bytě, kde rodina žije. „Stalo se tak nejméně šestkrát v posteli, když se společně dívali na pohádky, dělo se to i v koupelně ve vaně a jednou na masážním lehátku, když dívce dělal masáž břicha,“ řekla Brázdová.

Vinu popírá

„Nikdy jsem nic takového nespáchal. Z toho, z čeho jsem obviněný, se mi samotnému hnusí. Jsem nevinný. Dívka si vše vymyslela, aby se mi zbavila. Než jsem do rodiny přišel, nic doma dělat nemusela. Já po ní požadoval povinnosti. Jako třeba uklidit či utřít prach,“ řekl Rudolf N.

Oběť alkoholička

Dívka, které je teď 19 let, má podle obžaloby problémy s alkoholem. „Jednáním obžalovaného se dívka stala závislou na alkoholu, kdy se tímto způsobem snažila potlačovat stavy úzkosti, napětí, strachu a nejistoty. To vše mělo za následek vznik panické poruchy, v důsledku čehož musela být hospitalizovaná na několik měsíců v Psychiatrické léčebně v Dobřanech,“ dodala Brázdová.

Za znásilnění hrozí Rudolfovi N. až 12 let vězení. Soud pokračuje výslechy svědků.