Osudové bylo setkání Ivany, která byla v pátém měsíci těhotenství, s Lukášem C. (23). Seznámili se v práci, kam Lukáš dojížděl z výkonu trestu, a přeskočila jiskra.

„Že není Laura moje, mi nevadilo. Měla i moje jméno v rodném listu, když se narodila. Vzali jsme si byt, klapalo nám to,“ řekl u Krajského soudu v Ostravě obžalovaný Lukáš C.

Hodil s ní na pohovku

Vloni 20. dubna hodinu po půlnoci se Laura rozplakala, a on ji neuměl utišit. Sáhnul v zoufalství k násilí nejhrubšího zrna a nevratně jí ublížil.

„Rozezlen z této situace ji prudce odhodil na sedací soupravu. Když nezletilá stále plakala, větší silou ji uhodil do tváře,“ popsal odporný útok v orlovském bytě žalobce.

Vinu necítí

Křehké tělíčko novorozence útok silného muže pochopitelně nevydrželo. Děvčátko má doživotně poškozený mozek.

Video
Video se připravuje ...

Z nevlastní dcerky podle obžaloby udělal invalidu: Holčičkou (1 měsíc) praštil mocně o gauč Karel Janeček

„Nehodil jsem s ní, a ani jsem jí nedal facku. Cítím se nevinen. Jsem nervák po otci, ale umím to kočírovat,“ hájil se Lukáš C. a tvrdil, že holčičce ublížila její vlastní matka Ivana. Ta dívenku opustila a nový život hledá na jihu Moravy.

Počal další dítě

Přestože recidivista a narkoman Lukáš C. se nedokáže o malé dítě postarat, chová se jako plemenný hřebec. Než ho stačili policisté zatknout, otěhotněla s ním sestřenice Ivany a další dítě má z předchozího vztahu se svou nevlastní sestrou…

Žalobce mu navrhnul, aby přijal osmiletou káznici se zvýšenou ostrahou a protože na to nepřistoupil, hrozí mu 12 let. Soud tak pokračuje.