Kateřina znala Tomáše jen několik dnů a hned se k němu nastěhovala. Záhy prý zjistila, že je to agresivní opilec, který jí ubližuje, ponižuje ji, bije a rve za vlasy. Přesto s ním popíjela a bydlela dále, až do letošního osudného 27. února.

Tehdy oba popili rumu, a už to začalo. „Pěstí mi dal do ramene, fackoval mě, kopal, když jsem padla, tak mi šlápnul na břicho. Vzala jsem nůž, prostě jsem se bránila,“ přiznala u Krajského soudu v Ostravě. Muž zemřel během pár minut.

Poznali se na internetu

Partneři se seznámili na internetu. Týden si psali, a Tomáš nabídl Kateřině společné bydlení. To dívka uvítala, neboť soužití s bratrem a jeho partnerkou bylo problémové. Vyrůstala v dětském domově.

Pil prý první ligu

Tomáš byl milionový. Ale jenom chvíli. „Po týdnu začal pít. Pil první ligu. Byl z něho najednou někdo úplně jiný. Začal si mě přivlastňovat, žárlil na mě a zamykal mě doma, začal mě pravidelně fackovat a mlátit pěstmi, kopat,“ řekla Kateřina soudu.

Podle sousedky byl jejich vztah „Itálie“. „Hádky od nich byly slyšet furt, den co den. Tady jsou ty stěny jako z papíru, všechno jde slyšet,“ řekla. „Užívali prý taky drogy. A co vím, tak on ji bil,“ dodala.

Šlo o nutnou obranu, tvrdí

Často měla podlitiny, monokly pod okem a škrábance, oteklé ucho. „Většinou byl ve stavu silné opilosti. Začalo to nadávkami, konec byl bolestivý,“ dále plačtivě vypověděla.

Za vším byla i žárlivost. „Křičel, že ho podvádím. Milovala jsem ho, a neměla jsem ani ke komu odejít. I když mě násilím nutil k sexu. Bodla jsem ho, měla jsem strach o život,“ dodala. Soud se útočnice snaží přesvědčit, že šlo o nutnou obranu, hrozí ji až 18 let vězení.

VIDEO: Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.

Video
Video se připravuje ...

Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých Jiří Marek

Fotogalerie
8 fotografií