Fotky jako od profesionála

Ať už chcete na sítích sdílet snímky z výletů, rodinné dovolené nebo klidně jen z odpolední kávy, nic vám nepřinese více likes než kvalitní a ostrý obrázek. S optickým a digitálním stabilizátorem a vyspělou technologií AI Image Signal Processing pořídíte fotky, které prostě stojí za to sdílet. A díky režimu Nightography získáte dechberoucí snímky klidně i v noci.

Jste nešikovní? Nevadí

Všichni to známe. Telefon nám pořád padá a tvoří se na něm ošklivé škrábance. Že ho nosíme bez obalu pohozený v kabelce nebo batohu, mu navíc také nepomáhá. Co s tím? S A55 a A35 vás tyhle problémy nemusí trápit. Oba modely jsou bezpečné a superodolné proti pádům i poškrábání. Bez obav je tak můžete vzít kamkoliv s sebou. A to dokonce i k moři, telefon je totiž také voděodolný.

Telefon jako součást outfitu

Sladit boty s kabelkou už je passé. Co ale takhle sladit barvu bot s telefonem, a vytvořit tak dokonalý outfit? Díky unikátnímu, minimalistickému provedení sladíte modely A55 a A35 se vším. Modrá a modročerná varianta vám dodají na eleganci, zatímco s fialovou a žlutou můžete popustit uzdu své kreativity.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Na hraní i sledování seriálů

Hrajte graficky náročné hry a dívejte se na oblíbené filmy a seriály ve vysoké kvalitě. Osmijádrový procesor se postará o stabilní výkon a plynulý zážitek a 6,6palcový displej Super AMOLED s rozlišením Full-HD a funkcí Vision Booster zajistí pestré barvy i na přímém slunci.

Bezpečnost na první místě

S telefony navíc získáte v ceně pravidelnou aktualizací operačního systému a zabezpečení, a tím si prodloužíte bezpečnost zařízení.  Data budete mít v bezpečí díky 4 generacím updatů a 5 rokům bezpečnostních aktualizací.

Chytré telefony A55 5G a A35 5G jsou úplnou novinkou a jejich doporučená maloobchodní cena je 11 999 Kč (A55 128 GB) a 9 499 Kč (A35 128 GB). Při nákupu do 21. dubna navíc získáte jako bonus bezdrátová sluchátka Galaxy Buds FE v ceně 2 699 Kč nebo fitness náramek Galaxy Fit3 za 1 499 Kč.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.