Spousta zážitků, tisíce fotek

Vyrazili jste v lednu na hory? V dubnu do Říma? A v červenci třeba na nádhernou dovolenou na řecké ostrovy? Věříme, že fotek v telefonu máte stovky až tisíce. Sami si ale přiznejte, jak často si je během roku prohlédnete. Jednou, možná dvakrát. A pak už zmizí v záplavě dalších obrázků.

Více než tisíc slov

Skvělým způsobem, jak mít kouzelné momenty stále na očích, je pustit se do výroby fotokalendáře. Zpětně si tak kdykoliv zavzpomínáte, jak jste se cítili, když jste vylezli na Sněžku, užívali si pohodičku u moře, nebo třeba jen sázeli oblíbené tulipány na zahrádce.

Stolní či nástěnný kalendář si můžete vytvořit z fotek podle toho, kde jste jaký měsíc loni byli. Nebo můžete vše poskládat úplně na přeskáčku. V online editoru tiskárny EASY Point4me máte možností nespočet.

Autor: easy.point4me.com

Co takhle si v (nekonečném) únoru zavzpomínat na to, jak jste leželi na pláži s knížkou v jedné a drinkem v druhé ruce? Je čas plánovat další dovolenou u moře! Také už se nemůžete dočkat?

Je čas plnit si sny

Říká se, že když padá hvězda, máte si něco přát. Prý se pak dané přání splní. Co takhle ale nenechat nic náhodě a jít osudu naproti? Tisk kalendáře můžete využít jako takovou „motivační nástěnku“. Jak to udělat?

Podle toho, jaký typ kalendáře si zvolíte, vyberte fotky s místy, která chcete navštívit. Pracovat samozřejmě můžete i se zážitky nebo aktivitami, na které jste doteď neměli odvahu, ale chcete je vyzkoušet! Díky tomu, že je budete mít neustále na očích, na své sny jen tak nezapomenete.

To do list trošku jinak

Je skvělé, že výrobu kalendářů můžete pojmout i originálnějším způsobem a vytvořit si vlastní to do list. U stolního fotokalendáře máte navíc větší prostor pro poznámky. Můžete si tak ke každé stránce napsat všechny potřebné detaily. U kalendáře na stěnu si zase budete moci prohlédnout fotky v celé kráse, nebo je nakombinovat do působivých koláží. U EASY Point4me si je můžete vytvořit ze dvou, pěti nebo třeba i sedmi fotek. A stačí na to pár kliků.

Chcete například v květnu vyrazit na Madeiru a v říjnu prozkoumat krásy Toskánska? Poskládejte do koláže všechna místa, která byste rádi při cestování navštívili. Budete se tak mít opravdu na co těšit!

Autor: easy.point4me.com

Stejně můžete pracovat i se zážitky. Chcete uběhnout půlmaraton? Pořídit si psa? Přespat pod širákem? Nebo třeba vytvořit zahradu snů? Tak do toho!

Když ne teď, tak nikdy

Kalendář samozřejmě nemusíte tvořit jenom pro sebe. Co takhle obdarovat originálními dárky celou rodinu či partu kamarádů? Při tisku kalendářů u EASY Point4me se pak můžete kreativně vyřádit! Možností je spousta.

●     Kalendář můžete vytvořit ze společných zážitků.

●     Blízkým můžete připravit originální to do list. Třeba s aktivitami, ke kterým se dlouho odhodlávají, ale ještě nesebrali odvahu. Uznejte sami, není kalendář skvělý podnět, proč by to měli udělat zrovna teď?

●     Další možností je vyrobit kalendář s fotkami – například s místy, která máte na společném wishlistu. Perfektní čas naplánovat společnou dovolenou!

●     K Vánocům můžete obdarovat blízké třeba letenkami. A také kalendářem s místy, která společně prozkoumáte. Nebo mohou z fotek cílovou destinaci zkusit uhodnout. Fantazii se meze nekladou!

●     A na závěr máme ještě jeden tip! Vytvořte kalendář se stejnými či podobnými úkoly z to do listu – sobě i svým blízkým. V průběhu roku se pak můžete vzájemně motivovat, zda už jste danou výzvu pokořili, nebo se na ni teprve chystáte.

Hrajte si s nápady a nebojte se experimentovat

Také jste se do výroby fotokalendářů nadchli? To i my! Tak už nezbývá nic jiného, než se pustit do jejich tvorby u EASY Point4me. Sobě, nebo svým blízkým, tak vytvoříte dárek, ze kterého budete mít radost všichni. A navíc? Ne nadarmo se říká, že nejkrásnější dárky jsou ty od srdce.