Kde se ubytovávají slavní?

Slavné osobnosti jsou slavné proto, že je lidé sledují. Sledují jejich život a mnohdy je i napodobují. Ale je dobré si uvědomit, že jsou to také jen lidé. Ale pokud se budete chtít přiblížit jejich životu, nachystejte si minimálně 100 000 korun, abyste si mohli dovolit jednu noc v luxusu.

The Grand Mark Prague

Historie pětihvězdičkového hotelu sahá až do 15. století. Budova, jak ji známe dnes, byla původně dvěma měšťanskými domy, které se změnily na honosný palác, v němž odjakživa žila šlechta. Poslední přestavba byla provedena v roce 2008. Najdete tu fresku i obloukový strop, který je národním dědictvím. Další zvláštností tohoto místa je památná fontána, která pochází ze 16. století.

V interiéru tohoto pětihvězdičkového ubytování budete moci obdivovat krásné bronzové sochy v několika pokojích. Pokud byste se chtěli uvolnit a nabrat energii, jsou tu honosné Spa & Beauty, kde budete moci zregenerovat nejen své tělo, ale i mysl. Navštívíte zde různé lázeňské procedury, saunu, parní lázeň nebo dokonce vířivku. Takovýto luxus si však dopřejete i v hotelu Savoy nebo v InterContinentalu.

Chcete vědět, jak se ubytovat jako slavní?

Žít si na vysokém kopýtku a užívat si luxusu, to by chtěl asi každý. Pokud však neberete miliony za snahy druhých, či nevyděláváte opravdu vysoké částky, tak si dnes moc neškrtnete. Nicméně stále existuje způsob, jak si žít po svém v luxusu. Začít můžeme třeba tím, že své polovičce koupíte dámské kožichy (vybírat můžete i ve výprodeji, v bazarech atd.).

Kupte si elegantní tenisky podle nynější módy (ale i retro styl stále letí). Vždy záleží na vašem pohodlí a vkusu! Jakmile skončíte s vybíráním, přetočíme na další kapitolu, kterou je bezpodmínečně oblečení. Nejvíce krok s módou drží Modio.cz, kde najdete vše za rozumný peníz! A úplně nakonec? Přeci ubytování!

Dokonalé ubytování pro dokonalé zážitky

Bez perfektního ubytování to prostě nejde. Mnohdy se díváme na to, že jsme utratili tolik peněz, abychom mohli mít krásnou dovolenou, ale po příchodu na hotel zjistíme, jak jsme naletěli. Proto je lepší pečlivě vybírat lokality. Ubytování na Dolní Moravě představuje nejlepší možnost! Vybírat můžete mezi chatami, roubenkami, vilami, apartmány a dalším ubytováním. Pobyty jsou různě drahé a musíte splňovat i různé podmínky (třeba jako, spát v chatě minimálně dvě noci).

Naproti tomu si můžete být jistí luxusní vybaveností, službami, možnostmi pro různé aktivity a objevování zákoutí. A můžete se být jistí, že vás zdejší pobyt hodně změní!