Pojištěná půjčka by se dala nazvat taktéž bezpečná půjčka. Přímo při sjednávání půjčky si totiž sjednáváte i připojištění. Nemusíte ho shánět nikde zvlášť ani zvlášť platit. Pojistné je obsažené již ve splátce.

Balíček pojištění si vybíráte

Rychlá půjčka nabízí celkem tři balíčky pojištění. Ten nejlevnější obsahuje pouze pojištění pro neschopnost splácet kvůli invaliditě třetího stupně následkem nemoci a úrazu a kvůli smrti. Nejbohatší balíček vás pojistí i pro případ závažných onemocnění či ztráty zaměstnání. Pojištění je nicméně dobrovolné a tato půjčka online lze uzavřít také bez něj. Vše si zvolíte při žádosti o úvěr.

Rychlá půjčka s podpisem na dálku

Bezpečná půjčka s pojištěním neztrácí žádné výhody, které znáte od ostatních půjček. Zařídíte ji bez problémů přes internet, podepíšete na dálku. Peníze získáte na účet velmi rychle. Schválení je rychlé a požadovaná částka může na váš účet dorazit již do 24 hodin.

Nyní s akcí Poloviční splátky

Aktuálně je navíc pojištěná půjčka na účet k dispozici se speciální akcí Poloviční splátky. Znamená to, že první dvě splátky platíte pouze v poloviční výši, takže snížíte své měsíční náklady.

Půjčit si lze až 150 000 Kč. Přímo na webových stránkách si s pomocí kalkulačky sami zvolíte výši půjčky a délku splácení. Ještě než žádost o půjčku odešlete, budete znát výši měsíčních splátek. V případě zájmu stačí jen vyplnit online žádost, poskytovatel vám zavolá, ověří údaje a domluví se s vámi na dalším postupu.