Vyhněte se tlačenicím a nakupujte online

Pokud se chcete vyhnout dlouhým frontám, nenavštěvujte supermarket v největší špičce. Ta většinou bývá v pozdějších odpoledních hodinách, kdy lidé chodí z práce. Pokud vás spíše odrazuje tahání těžkých tašek, záchranou pro vás může být nakupování online. Na poli online nákupů dochází neustále k dalším a další vylepšením, většina e-shopů vám tak doručí nákupy v den jejich objednání. Na jednom místě často pořídíte potraviny, ale i drogerii, hračky nebo různé dárkové balíčky. Navíc například u služby Tesco Online nákupy chystají profesionální pickeři a vy si tak můžete být jisti, že pro zákazníky vybírají přímo na prodejnách to nejlepší.

Udělejte si seznam

Nákupní seznam vám umožní nejen ohlídat si rozpočet, ale také to, že na nic nezapomenete, nebo naopak nebudete potravinami zbytečně plýtvat. Tužku a papír dnes navíc můžete snadno nahradit aplikací. Například na Tesco Online nákupech si můžete svůj čas doručení rezervovat už teď v předstihu a nákupní seznam průběžně doplňovat a měnit, a to až do 23 hodin před dnem doručení. Svůj nákup tak můžete snadno připravovat třeba i při relaxu ve vaně nebo během sledování oblíbeného filmu.

Věnujte se důležitějším věcem

Místo trávení času s nákupním košíkem si raději udělejte čas na sebe a své blízké. Místo nákupů si raději naplánujte zábavné odpoledne s kamarádkami. Nad šálkem čaje nebo kávy pak můžete probrat své online nákupní seznamy a vzájemně se inspirovat.