1. Šetřete kdykoliv díky nejvyššímu cashbacku na trhu

Cashback znamená, že za každý nákup ve vybraném e-shopu dostanete peníze zpět. Na stránce Tipli.cz si jednoduše najdete svůj oblíbený e-shop, prokliknete se do něj a nakoupíte, jak jste zvyklí. Díky prokliku Tipli pozná, kolik vás nákup stál, a vy tak můžete dostat zpět až 33 % z utracené částky. Tipli garantuje nejvyšší odměny na českém trhu, a to i u mezinárodních obchodů, jako je třeba čínský AliExpress. Na Tipli je navíc registrace zdarma.

Cashbackový portál Tipli.cz nabízí nejvyšší odměny za online nákupy
Autor: Tipli

2. Sledujte pohodlně aktuální slevové letáky

Pokud vás otravuje papírová reklama, nebo považujete papírové letáky za plýtvání přírodními zdroji, může vám Tipli opět pomoct. Sleduje totiž aktuální slevové akce obchodů a letáky zveřejňuje na svých webových stránkách. A to nejen v Česku. Slevové letáky najdete i na slovenském Tipli nebo na Tipli.pl. Slevy přitom uplatníte nejen na internetu. Jestli například rádi jezdíte do Polska pro kvalitní levné potraviny nebo oblečení, vyplatí se vám podívat na Tipli, zda v některém obchodě neprobíhá zrovna slevová akce.

3. Nepropásněte slevové kupony nebo mimořádné nabídky

Letáky jsou jedna věc, speciální akce e-shopů druhá. Mimořádná doprava zdarma? Extra sleva na dekorativní kosmetiku? Tým Tipli pro vás každý den hledá podobné nabídky a informuje o nich jak na české a polské verzi portálu, tak na Tipli.sk. To stejné platí i pro slevové kupony. Vy tak nemusíte nic sami hledat, všechno je pohromadě na jednom místě.

Cashbackový portál Tipli.cz nabízí nejvyšší odměny za online nákupy
Autor: Tipli

4. Nechte si poradit a získejte finanční jistotu

Tipli jsou sice hlavně výhodné nákupy, ale najdete zde i sekci finance. Nejenže můžete využít možnost sjednání půjček nebo pojištění se slevou, získáte také znalosti ze světa financí. Šikovné rady ovšem nabízí i Tipli magazín. Najdete v něm jednoduché recepty, módní tipy, novinky ze světa elektroniky a jiné praktické informace. Navštívit Tipli se vyplatí všem. Je pouze na vás, zda využijete všechny nabídky, nebo se budete vracet jen kvůli cashbacku či letákům.