V digitálním věku je pro Pumy obzvláště snadné najít vhodné muže „na pobavení“, stříbrné lvice loví totiž své lahůdky online. Potvrzuje to i vedoucí portál pro nezávazné randění, www.TheCasualLounge.cz. Podle TheCasualLounge udává hodně žen nad 40 let do svých vyhledávacích kriterií na „postelového partnera“ výrazně mladší muže. U mnohých z nich přitom není cílem najít partnera na celý život, vyhledávají totiž „vztah na jednu noc“ a/ anebo „dlouhodobý postelový vztah“.

Nezávazné randění kvete i ve vyšším věku a spojuje lidi se stejnými erotickými a sexuálními zálibami. Divoké kočky tak anonymně, seriózně a snadno naváží nezávazné vztahy s mladšími muži.

Autor: www.TheCasualLounge.cz

Uživatelky jsou spokojené: „Na TheCasualLounge.cz se mohu nezávazně vyřádit s různými, i mnohem mladšími muži“, pochvaluje si šestačtyřicetiletá Martina z Brna. Platforma TheCasualLounge.cz je přitom pro dámy bezplatná. 

Letos bylo na TheCasualLounge.cz zaregistrovaných mnohem více dám jak pánů, nezávaznou komunikaci a schůzky si zde vychutnává více než 65% uživatelek. Jsou to ženy, které přesně vědí, co chtějí: erotické dobrodružství bez závazků. Na TheCasualLounge je tudíž šance na úspěch extrémně vysoká i pro pány… a díky tomu i oboustranná spokojenost!

Další informace a bezplatné přihlášení najdete na: www.TheCasualLounge.cz.

Slovenskou verzi stránky můžete najít na adrese: www.TheCasualLounge.sk.

O The Casual Lounge:

Přední portál pro nezávazné randění - TheCasualLounge.cz - je zaměřený na dámy a pány, kteří se jen velice neradi vzdávají „vztahů bez závazků“. Náš speciální přiřazovací systém vyhledává pro jednotlivé uživatele podobně smýšlející protějšky (v předem zadaných městech či regionech). Zájemci o nezávazné schůzky se mohou následně sami rozhodnout, s kým si skutečně přejí navázat kontakt. ANONYMITA a SERIÓZNOST jsou přitom samozřejmostí, nezanedbatelnou roli však sehrávají také styl, úroveň a erotika...

 

www.TheCasualLounge.cz