Letos se hraje o nový typ remosky – Remoska ® Grand R22. Pamatujete si klasickou remosku, ve které jste vy nebo třeba vaše babičky pekli maso, žemlovku, francouzské brambory?

Tak tato nová verze remosky má s tou starou společné kromě jména snad už jen tvar a styl pečení. Povrch je totiž nepřilnavý – tefl onový, zmizelo okénko na vrchní části, kolem něhož unikal vzduch, v původní verzi chyběla regulace výkonu a vnější tepelná izolace hrnce. A vy ji můžete mít doma, nebo na chatě. Stačí hrát s Bleskem!

Jak vyhrát

Chcete získat originální pečicí pánev Remoska® Grand R22? Chcete být mezi 250 novými majiteli? Přesně tolik kusů je totiž ve speciální Velikonoční soutěži. Ale pozor, HRAJEME jen dnes! Stačí poslat SMS se správnou odpovědí na soutěžní otázku:

VE KTERÉM ČESKÉM MĚSTĚ SE VYRÁBĚJÍ REMOSKY®?

A) v Pardubicích

B) ve Frenštátě pod Radhoštěm

Správnou odpověď posílejte pouze DNES 18. dubna 2014 (od 5:00 hod. do 24:00 hod.) pomocí SMS na číslo 907 99 15 ve tvaru: REMOSKA mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad:
REMOSKA A JAN NOVAK PRAZSKA 1 TEPLICE 41501

Odpovědi lze posílat opakovaně, počet SMS zpráv odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen. Cena 1 SMS je 15 Kč vč. DPH.
O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou soutěžící informováni zpětnou SMS zprávou. Každý soutěžící může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla/ jedné SIM karty a zároveň může získat nejvýše jednu výhru. Každý soutěžící může zaslat neomezený počet SMS z jednoho telefonního čísla/jedné SIM karty
Celá pravidla soutěže najdou čtenáři na serveru blesk.cz/remoska

Pozor, vyhrává každý

Každý soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku, získá automaticky nárok na slevu ve výši 10 % na kávovary, holicí strojky, epilátory, zastřihávače, rychlovarné konvice a parní generátory v síti prodejen ELECTROWORLD!

Výše slev se nesčítá, ani ji nelze kombinovat s jinými slevami nebo akčními nabídkami. Slevu lze využít od 19. 4. do 30. 4. 2014