1. Soutěž o 250 pečících pánví Remoska® Grand R22

Dne 18. 4. 2014 bude v deníku Blesk uveřejněna soutěžní otázka. Správnou odpověď posílají soutěžící pouze jeden soutěžní den tj. 18. 4. 2014 (od 5.00 hod. do 24.00 hod.) pomocí SMS na číslo 907 99 15 ve tvaru:

REMOSKA mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad: REMOSKA A Jan Novak Prazska 1 Teplice 41501.

Odpovědi lze posílat opakovaně, počet SMS zpráv odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen.

Cena 1 SMS je 15 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a. s. Infolinka 245 001 115 (po-pá 9-16 hod.) mobil@ringier.cz, www.platmobilem.cz.

Vyhrává 250 výherců, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejichž počet zaslaných SMS obsahujících správnou odpověď bude nejvyšší (tj. kteří v čase pro příjem odpovědí poslali z jednoho telefonního čísla nejvíce SMS zpráv ve tvaru uvedeném výše a obsahujících správnou odpověď). Při shodě počtu zaslaných SMS vyhrává ten soutěžící, který zaslal svou poslední soutěžní SMS obsahující správnou odpověď dříve. 

Každý soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku, získá automaticky nárok na slevu ve výši 10% na kávovary, holící strojky, epilátory, zastřihávače, rychlovarné konvice a parní generátory v síti prodejen ELECTROWORLD, výše slev se nesčítá, ani ji nelze kombinovat s jinými slevami nebo akčními nabídkami. Slevu lze uplatnit v síti prodejen ELECTROWORLD po prokázání na pokladně prodejny SMS zprávou, která byla doručena jako odpovědní SMS na správnou odpověď na soutěžní otázku. Více informací na infolince společnosti ELECTROWORLD 810 396 753. Slevu lze využít od 19. 4. do 30. 4. 2014 

2. Zveřejnění výherců a předání výher

Výherci budou informováni o výhře SMS zprávou zaslanou do 2 pracovních dnů od ukončení soutěže na telefonní číslo, ze kterého odeslali výherní SMS.

Výherci soutěže o 250 pečících pánví Remoska® Grand R22 budou zveřejněni do 23. 4. 2013 v deníku Blesk nebo na www.blesk.cz (zde). Výhra bude výhercům zaslána poštou na adresu uvedenou ve výherní SMS do 30 dnů od ukončení soutěže. Výherci jsou povinni převzít ceny, resp. umožnit jejich předání v uvedené lhůtě. Řádně nepřevzaté výhry propadají ve prospěch organizátora soutěže. Za nepřevzetí výhry se považuje též neposkytnutí součinnosti potřebné pro její předání.

3. Účast v soutěži

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. Do soutěže lze zasílat SMS jen prostřednictvím mobilního telefonu. Při určení počtu SMS se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď, které byly doručeny v době pro zasílání SMS zpráv uvedené v těchto pravidlech. O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou soutěžící informováni zpětnou SMS zprávou. Každý soutěžící může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla/jedné SIM karty a zároveň může získat nejvýše jednu výhru. Každý soutěžící může zaslat neomezený počet SMS z jednoho telefonního čísla/jedné SIM karty. V případě, že soutěžící soutěží z více telefonních čísel, či již obsadil výherní pořadí a přesto zasílá do soutěže v rozporu s pravidly další SMS zprávy, nemá takový soutěžící nárok na poskytnutí více než jedné výhry ani na vrácení nákladů na SMS zprávy zaslané v rozporu s pravidly soutěže. Takto neudělené výhry budou poskytnuty níže umístěným účastníkům soutěže v souladu s jejími pravidly.   

4. Obecné podmínky soutěže

Provozovatelem soutěže a provozovatelem systému pro příjem SMS je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s., IČ 40766713, se sídlem Komunardů 1584/42, 17000 Praha 7 (dále jen „Organizátor“).

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy Organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Blesk a na serveru www.blesk.cz. Účastník soutěže dále dává Organizátorovi souhlas se zpracováním jeho osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám Organizátora nebo jiných osob. Účastník soutěže rovněž dává souhlas s užitím telefonního čísla užitého při účasti v soutěži pro zasílání obchodních sdělení Organizátora nebo jiných osob. Tyto souhlasy jsou poskytnuty na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn je kdykoli odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Soutěž je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv před i během trvání soutěže změnit anebo upravit tato pravidla a podmínky soutěže, stejně jako právo soutěž zkrátit, odložit, přerušit anebo úplně zrušit, a to i bez uvedení důvodu a poskytnutí náhrady. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Organizátora a jejich rodinní příslušníci. Organizátor je oprávněn požadovat prokázání držení SIM karty, ze které byly výherní SMS zprávy odeslány.

V Praze dne 17. dubna 2014