O nás v CineStar je známo, že si věci děláme tak trochu po svém a když máme možnost, rádi experimentujeme. Jsme totiž tým lidí, kteří kina nejen provozují, ale kteří kinem zároveň i žijí. Jsme lidi, co dělají kino pro lidi, jako jsme my - pro „kinolidi“. Bez lásky k filmu by to samozřejmě nešlo, nicméně kromě filmů si libujeme i v televizních seriálech. Proto jsme si dlouho pohrávali s myšlenkou, proč bychom jednou nepřivedli seriály i na velké plátno?

Není to tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Především je důležité si uvědomit, že mezi seriály jsou jisté rozdíly, i co se zpracování týká, a ne všechny by na velkém plátně uspěly. Mohli bychom si ale udělat rovnou celý seznam takových titulů, které by kvalitou produkce a mnohdy i stopáží mohly konkurovat filmovým trhákům. Na jednu z předních příček bychom bezesporu umístili veleúspěšný, kultovní seriál Hra o trůny z dílny televizní stanice HBO. Spojili jsme proto síly se zástupci z HBO, zatahali za pár nitek a v červenci tohoto roku jsme našim věrným zákazníkům umožnili odstartovat sedmou řadu této fenomenální série ve velkém stylu, tak jak to máme rádi; oslnivý obraz, burácivý zvuk a husí kůže na zátylku. A nebyl by to CineStar, kdybychom k tomu nepřibalili i něco navíc, takže všechny vstupenky jsme rozdali úplně zadarmo.

Autor: Cinexpress

Jste-li také fanoušky Hry o trůny, dávejte teď dobrý pozor. Pro velký úspěch a pozitivní ohlasy jsme se rozhodli celou událost zopakovat, tentokrát však v rámci velkolepého zakončení sedmé řady. Co v kině začalo, to v kině i skončí. Myslíme si totiž, že budoucnost seriálů nepatří pouze televizním obrazovkám a tento seriál je toho jasným důkazem. Sám George R. R. Martin, autor stejnojmenné knižní předlohy, se v jednom z rozhovorů nechal slyšet, že Hra o trůny potenciál pro velké plátno nepochybně má a je navíc i velmi pravděpodobné, aby byla celá série zakončena celovečerním filmem.

A jaký názor na to máte vy? Byli byste ochotní chodit týden co týden do kina, abyste si svůj seriál užili v maximálním rozměru, nebo si jej raději pustíte sami doma?

Velkolepé finále 7. řady seriálu Hra o trůny uvidíte v multikinech CineStar a na HBO a HBO GO v pondělí 28. srpna ve 20:00. Více se dozvíte na www.cinestar.cz