ONLINE CHAT
Slečno Kočí, držím Vám palce!(Václav Brodský)
Foto
Dobrý den, moc děkuji za vaši podporu. každá takováto mi velice pomáhá překonat jsitě nejtěžší období v mém životě. Všem moc děkuji za jejich dotazy. bylo opravdu neuvěřitelné množství a moc mne mrzí, že jsem nemohla zodpovědět všechny. Každopádně všem děkuji za čas, který věnovali tomuto chatu a přeji hezký den S úctou Kristýna Kočí
UDĚLALA JSTE SI OSTUDU PRED CELYM NARODEM 10 MILIONU NAS.UVEDOMUJETE SI TO.?(petra)
Foto
z vašeho ne úplně pochopitelného dotazu je evidentní, že nejsem asi jediná, kdo si v této zemi udělal ostudu. každopádně děkuji za Váš názor a doufám, že až budete někdz v mé situaci a pokusí se Vás korumpovat ministr protikorupční vlády, budete jistě mnohem lepší. přeji Vám to ze srdce
Dobrý den.Docela mě vyděsil Váš slovník.Jste mladá ,zaměstnání Vás zviditelnilo a proto si myslím,že by se slušelo být vzorem v tom dobrém slova smyslu.Co si myslíte o některých vyjádřeních,které jste poskytla?Dokážete přiznat vlastní chyby?Děkuji.(Olina)
Foto
Dobrý den, za naprosto nevhodný slovník, který jsem použila ve svém soukromém rozhovoru s kamarádem, jsem se omluvila již mockrát. omlouvám se tímto ještě jendou. takto by poslanec, natož poslankyně žena mluvit neměla.Na druhou stranu mne velmi překvapuje, že zatímco můj slovník, za který už jsem se mockrát omluvila, s tím že se jednalo o zkrat, se řeší ještě rok poté, nikoho nezajímá, že stejný ne-li horší slovník používá Vít Bárta či místopředsedkzně poslanecké sněmovny Kateřina Klasnová. A co je mnohem zásadnější než slovník, jsou fakta, že Vít Bárta ovládá prezidenta republikz, podvádí s učetnictvím a financování strany či vnitrostranickými referendy. byla bych moc ráda, kdyby se stejná pozornost jako věnována "blonďaté bestii! zaměřila i tímto, mnohem zásadnějším směrem.
Dobrý den, jak dlouho jste si kolegy z VV nahrávala? nahrávala jste si ostatní poslance z jiných stran? Jaký byl Váš primární důvod nahrávat si lidi z VV? Díky za odpověď.(Kateřina)
Foto
Dobrý den, jak už jsem uvedla asi tisíckrát, a naposledy pod přísahou u soudu, nahrávala jsem pouze dvakrát a to pouze na osobní ochranu, neboť mne Vít Bárta šikanoval a měla jsem důvodné podezření, že se mne pokusí zastrašit, vydírat nebo korumpovat, abych byla loajální. Pořídit nahrávky jako podpůrné důkazy pro policii jsem se rozhodla na základě protikorupčního manuálu ministerstva vnitra, který prezentoval Radek john a který sám poradil Liboru Michálkovi, když se na něj obrátil s obavami z korupce na SFŽP, aby si pořídil podpůrné důkazy pro policii, ideálně nahrávky, aby mu věřili, neboť to jinak bude jen tvrzení proti tvrzení. Stejně jsem postupovala já, nebo si někdo opravdu myslíte, že bych se mohla obrátit na policii jen tak s tím, že se mne Bárta snaží vydírat, kdýž Bárta spoluvybíral policejního prezidenta, jak ani nepopřel u soudu?asi těžko. obě dvě nahrávky jsem předala jen a pouze policii.
Pritahuje ta Barta ako muz? resp. Vedela by si s nim predstavit taku malu, idylicku domacnost. Ty, Barta, dve deti, mikrofon v sprchach.. :-D(JurajJanosik)
Foto
Dobrý den, vzhledem k preferencím Víta Bárty je tento dotaz naprosto bezpředmětný.
Zdravím Vás, jsem rád,že v politice je více žen a že i Vy jste jednou z nich. Jsem ale znechucen politickými "machinacemi" a to u každé ze stran. Rád bych se Vás zeptal na následující: Myslíte,že jsou v politice /parlamentu/lidé,kteří opravdu pracují pro lidi a ne pro svoji kapsu? Jsou mezi politiky lidé,kteří chodí mezi lidi a naslouchají jim? / Ne jenom před volbama / Sám hovořím 5 jazyky a léta jsem žil v USA,Anglii a dalších zemích a již více jak 5 let se snažím pomoci lidem v Liberckém kraji. Ze stran politiků je obrovský nezájem a za každou pomoc chtějí snad úplatek. Sám jsem pomohl několika o.s. a pomohl více jak 40 lidem sehnat práci, věnoval jsem 200 tisíc školkám, ale když jsem chtěl tyto věci dělat přes místní samosprávu /radnice,obce atd./ nezájem a když ano,tak s podílem / asi do vlastní kapsy / a to odmítám. Proto jsem rád,že lidé jako Vy podobné praktiky odhalujete. Jen tak dál.(Ještěďák)
Foto
Dobrý den, děkuji za vaši podporu i dotazy. Co se týče otázky, zda jsou v politici lidé, kteří pracují pro blaho občanů a ne svoji kapsy, já osobně jsem s takovýmto přesvědčením do politiky vstoupila a věřím, že nejsem sama a takových je více, bohužel ale nejsou příliš vidět, neboť je naprosto převálcují a asi i znechutí lidé typu Víta Bárty, kteří si šli do politiky jen nahrabat. Jen pevně věřím, že v příštích volbách si lidé budou tuto hrůznou zkušenost s (nejen) VV pamatovat, ale i podle toho volit a příští sněmovna bude složená z většinz poslanců, kteří chtějí dělat politiku pro lidi
Jste férová proto vás chtěl Bárta uplatit a umlčet.Přejí pevné zdraví.(tonda66)
Foto
Děkuji. moc si cením Vaší podpory a názoru.
Nemáte strach,že se Vaši rodiče oběsí za to,že splodili takovou zrůdu?(forester)
Foto
Dobrý den, děkuji za názor.osobně si myslím, že nejsem o nic větší ani menší zrůda než někdo anonymně posílá uražlivé vzkazy na chat.
Kdy už konečně vypadnete z politiky ? Máte nejvyšší čas, protože lidé jako vy ji akorát kazí.(Martin)
Foto
Dobrý den, děkuji za dotaz a názor. Jakmile voliči ideálně v předčasných volbách rozhodnou, okamžitě odejdu. rozhodně nehodlám kandidovat do PS ještě jednou.
Dobrý den. Co si myslíte o slovenských politicích Ficovi, Mečiarovi, Dzurindovi, Radičoví a o součastní politice Slovenska ? Jsem slovák a Váš fanda, držím palce.(janík)
Foto
Dobrý den, moc děkuji za podporu a zajimavý a troufnu si říci netypický dotaz. Osobně ani jednoho z Vámi uvedených slovenských politiků neznám, takže mohu hodnotit pouze podle médií a to je, po mé vlastní zkušenosti, velmi špatně a nedostačující. mediální obraz mnhody konkrétní lidi vůbec nevystihuje a neříká o nich pravdu, proto si netroufám sdělovat svůj názor na uvedené lidi.
Máte teď partnera?(Ulan Baatar)
Foto
Dobrý den, děkuji za dotaz, byť značně osobní. Momentálně partnera nemám.
Ste krásná miluju vás.Bárta mě nezajímá(Kuba Mazal)
Foto
Dobrý den, děkuji za milý vzkaz.hezký den přeji
Dobrý den Kristýno, jsou na Vás rodiče hrdí? Nemuseli kvůli Vám změnit bydliště? A jak se na Vás tváří sousedé? A co třeba náhodní kolemjdoucí, nesmějí se, když Vás míjejí? Zdravím a přeji veselý den. (Kristina)
Foto
Dobrý den, pokud Vít Bárta chodí vyjednávat vládu, daně i zmražení důchodů, nevidím nejmenší důvod měnit bydliště. Zatím se mi spíše stalo, že mi lidé na ulici vyjadřovali podporu než že by se mi někdo smál.
Ahoj Kristýno jsi tak škaredá, že by na tebe ani osel nevlezl ;)promiň vlastně Tluchoř tě pí.., ale to je prase a ne osel :D o tvé inteligenci se raději zmiňovat nebudu Hezký den (Michal)
Foto
Děkuji Vám za Váš názor a přeji též hezký den
Bych musel být uplný tupec, abych Vám uvěřil, že odpálit Bártu je udělat rozhovor do novin, kterou z těch dvou nabídek jste si nakonec vybrala od táty Jirky, nebo Kalouska.Bárta má stěsti, že jste se omylem nahrála, jinak by Vám prošlo, že děláte na objednávku, tohle by slušný člověk zadarmo nedělal.Vy jako politik, neřešíte nic jiného než pomluvy VV a Bárty, nic jiného jsem Vás poslední rok neviděl komentovat. Zrušil bych procentní hranici do sněmovny, aby tam bylo více subjektů a ne jen mafie které si Vás koupily.(jaromir)
Foto
Dobrý den, děkuji Vám za Váš názor, který nesdílím. Co z toho co jsem celý rok před zraky všech občanů této země prožívala, je evidentní, že jsem si vybrala cestu nahlášení korupce i za cenu nejvyšší, že jsem přišla o přátele, osobní život, soukromí a stala jsem blonďatou bestií, která může v České republice za absolutně vše.
Měl by Vít Bárta složit poslanecký mandát? Má se vůbec účastnit koaličního vyjednávání?(Karel Štalmach)
Foto
Pro mne jako pro občane, ne jako poslankyni ani jako aktérku kauzy, je naprosto nepřijatelné, aby Vít Bárta, potom všem co o něm vyšlo najevo a co o sobě sám přiznal i u soudu, "řídil" vládu této země skrz K9. Podle mého se jedná o výsměch občanům CŘ. Ale je nezbytné říci, že stejnou odpovědnost za situaci mají i koaliční partneři, kteří s ním stále i přes neustálé výhružky a vydírání sedí u jednoho stolu.
Jaký je Váš názor na vicepremiérku Karolínu Peake? Bude lepší předsedkyní než Radek John (pokud se tedy předsedkyní stane)? Děkuji.(Sylva Bílá)
Foto
Ať je předsedou VV kdokoliv, třeba vrátný z centrály VV, vždy bude stranu řídit a ovládat Vít Bárta. Karolína Peake je ještě větší loutka než Radek John, neboť ve VV působí již od téměř jejich vzniku, připravovala etický rozkrádací kodex VV stejně jako vázací smlouvy pro poslance. Na rozdíl ale od Johna se umí výrazně lépe prezentovat v médiích a před občany. A z jejího chování v posledních týdnech je evidentní, jak velmi ji zachutnala moc a jak za žádnou cenu nechce opustit své vládní křeslo.
JAký je váš názor na pokračování vlády společně s VV?(Lukáš Nosek)
Foto
Vláda založena na hlasech poslanců, které vybrala a řídí ABL, nemá podporu občanů a dělá kroky proti občanům jen pro zachování vlastních koryt s vědomím, že v případě předčasných voleb by již nevládla, je pro mne nepřijatelná.
Můžete mi vysvětlit, co jste myslela pod slovy "odpálím Bártu" ? Děkuji.(Petr Hrabovský)
Foto
Dobrý den, děkuji za dotaz. Bártu jsem "odpálila" v rozhovoru pro MF Dnes 19.března 2011, když jsem veřejně upozornila na nedemokratické řízení VV, John je šašek a ne předseda a někteří poslanci jsou nespokojení.Do té doby jsme všichni, tedy i já, mlčeli a o poměrech lhali.
Nemate chut odpalit celou vladu?? (vnuk partizana)
Foto
Dobrý den, děkuji za dotaz. Kdyby tato vláda byla soudná a myslela opravdu na občany této země, už by dávno odstoupila a o budoucnosti, našich daní i ceně potravin by nerozhodoval z Vít Bárta, člověk, který nejen že je obžalovaný z korupce, ale hlavně nikdy nepopřel svůj plán vstoupit do politiky, aby ovládl veřejnou správu a tuneloval veřejné rozpočty.
Dobrý den Kristýno, chtěla jsem Vám vyjádřit svůj obdiv. Že jste se postavila Bártovi a těm mafiánům. To asi vyžadovalo velkou odvahu, je neuvěřitelné, že ji máte! Jaký rozsudek soudu byste považovala za odpovídající? Děkuji.(Světlana Drobná)
Foto
Dobrý den, moc děkuji za Vaši podporu, velmi si ji cením a pomáhá mi. Věřím, že rozhoduje nezávislý soud a proto vzřkne spravedlivý rozsudek. Já jsem si přesvědčená, že se mne Vít Bárta pokusil uplatit.
Dobrý den,není Vám stydno vycházet do ulic???(eva19)
Foto
Dobrý den všem, děkuji za vaše otázky, pokusím odpovědět joich co nejvíce. K Vašemu děkuji, že se o mne bojíte. Stydno mi vycházet na ulici ani jezdit prostředky MHD není.Je ale pravda, že večer se bojím, neboť mne neustále někdo monitoruje.