Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kočí o své štěnici: Bártu jsem nahrála z výstřihu

Autor: šim - 
5. dubna 2012
10:15

Vyloučená véčkařka Kristýna Kočí (26) u soudu s Vítem Bártou popsala, jakým způsobem byla zvyklá nahrávat si kolegy véčkaře. Štěnici si strčila do výstřihu a překryla ji šátkem. 

Záhada stranických (pionýrských) šátečků, které jsou nedílnou součástí šatníků vrcholných představitelů Věcí veřejných, je odhalena. Klíč k tajemství přinesla Kristýna Kočí, která funkci šátečků práskla přímo u soudu, když vysvětlovala, jak pořizovala nejrůznější nahrávky.

"Nahrávala jsem to na MP3 přehrávač, který patřil mému tehdejšímu příteli. Připevnila jsem si ho za klips k výstřihu a překryla šátkem," řekla Kočí. Jak prosté!

Video  Kočí popisuje, kde schovávala štěnici  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Šátek nosil i Bárta a Klasnová

Kočí během své působnosti ve Věcech veřejných nosila šátek téměř pořád, znamená to tedy, že nepřetržitě nahrávala? Nutno podotknout, že šátek kolem krku nosí s oblibou také Vít Bárta a jeho žena Kateřina Klasnová.

Mladá politička Kočí ve čtvrtek k soudu přišla bez šátku. Zato s jinou výraznou ozdobou. Ve vlasech měla upevněný rudý květ. Natáčela? Kryla jím štěnici? U VV totiž nikdy nevíte, kdy se vám záznam hodí...

Výsledek véčkařské komedie je takový, že si nyní o této straně veřejnost myslí, že tam každý nahrává každého. Jak se ukazuje u soudu, stranické paranoie podlehl  zejména z přijímání úplatku obžalovaný Jaroslav Škárka i všudypřítomná Kočí. Hrozí ale, že jejich nahrávky ve finále spíše uškodí jejich pořizovatelům, než že by pomohly odstranit velkého gurua Víta Bártu.

 

milhaus.nav ( 5. dubna 2012 15:40 )

pozitůra

reeh ( 5. dubna 2012 14:51 )

A proč je okolo ní ještě tolik humbuku, když se už přiznala ??? http://vtipy.netroof.eu/item/7093/priznani/

reeh ( 5. dubna 2012 14:48 )

http://vtipy.netroof.eu/item/7279/papir-snese-vsechno/

reeh ( 5. dubna 2012 14:47 )

To patří o tři články níž.....

reeh ( 5. dubna 2012 14:46 )

Ten už tam mají od voleb...... http://vtipy.netroof.eu/item/5750/vv-cirkus/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa