Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Liv Tyler je potřetí těhotná! Druhému synovi přitom není ani rok!

12. ledna 2016 | 11:46

Tak to bylo opravdu rychlé. Herečka Liv Tyler oznámila necelý rok po narození druhého syna, že ji opět navštíví čáp.

Osmatřicetiletá herečka, dcera rockového zpěváka Stevena Tylera, má již dva syny. Z prvního manželství s Roystonem Langdonem má jedenáctiletého Mila a se současným partnerem Davidem Gardnerem ani ne ročního Sailora Gena. Radostnou novinku oznámila fotkou na svém profilu na sociální síti a hned pod ni připsala nadšený komentář: „Dobrý bože, vypadá to, že nás opět navštíví čáp. V bříšku mi roste další Tyler Gardner. Jsem za to tak vděčná! Miluji tě, Davide.“

Liv Tyler
Autor: Facebook

Liv není na fotky ze soukromí vůbec skoupá a ráda se chlubí něžnými okamžiky se svými syny nebo snoubencem Davidem. Zatím se můžeme dojímat nad záběry malého Sailora se dvěma staršími bratry, David má totiž z předchozího vztahu také syna. Proto páru přejeme, aby ho navštívila raději vrána a přinesla holčičku, kluků už mají dost.

Liv Tyler
Autor: Facebook

Mateřství talentované herečce na kráse a pracovních příležitostech rozhodně neubírá, spíš naopak. Nedávno natočila velice úspěšný seriál Pozůstalí z dílny HBO, kde si zahrála policistku. Na letošek má naplánováno hned několik premiér. S druhým synem se tedy vrhala do práce po hlavě a můžeme předpokládat, že ve stejném rytmu bude pokračovat i s třetím potomkem.