Krýslovi patří mezi pravidelné čtenáře. „Kupujeme Blesk od začátku, když začal vycházet. Opravdu každý den, i v neděli. Většinou se stavím v trafice já, když jdu do práce,“ svěřil se učitel na penzi, který si přivydělává na brigádách. Stejně tomu bylo, když koupil vydání s kuponem MEGATRHÁKU, který se pro něj stal výherním.

„Doma jsem hned poslal čísla do DENNÍ HRY,“ říká a vypráví, že informaci o svém štěstí nemohl uvěřit. „Večer jsem dělal něco v dílně a najednou telefon. Volali jste mi, že jsem vyhrál 10 tisíc korun. Byl jsem v první chvíli úplně v šoku, a když jsem se trochu vzpamatoval, šel jsem to říct manželce,“ usmívá se.

Peníze pro zdraví

Se ženou hned začali přemýšlet, jak s penězi naloží. „Příliš toho už nepotřebujeme. Hlavně, abychom byli zdraví, což se nám úplně nedaří,“ povzdechl si. V zápětí ho osvítil nápad: „Zaplatím manželce Pavle (71) lázně. Má problémy s pohybovým aparátem a myslím, že tam by se jí určitě na čas ulevilo. Navíc bude mít v dubnu narozeniny, tak to bude hezký dárek,“ zaradoval se pan František nad svým plánem. Štěstěnu v DENNÍ HŘE bude František Krýsl pokoušet i nadále. „Zvlášť, když se v pátek hraje o sto tisíc,“ poznamenal rozhodně.