Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To nejlepší z veletrhu CES 2022: Náplast proti předčasné ejakulaci i sací pejsek

/
  • Novinky z veletrhu CES 2022.
    8. ledna 2022 ● 05:00

    Consumer Electronics Show (CES) je největší světový veletrh spotřební elektroniky, pravidelně se konající v Las Vegas od roku 1967. Přestože pandemie znemožnila účast některým prestižním značkám, i letos je na co se dívat. Ostatně posuďte sami…

  • 1.

    ZAŘÍZENÍ PROTI EJAKULACI

    cena: neznámá

    datum uvedení: 2023

    Velký ohlas vyvolalo zařízení od firmy Morari Medical. »Mor«, jak svůj prototyp společnost pojmenovala, je jakousi náplastí, která se při sexu umisťuje mezi šourek a konečník. S pomocí telefonní aplikace, kterou ovládá partnerka, pak může stimulací orgánů skrze náplast oddálit předčasnou ejakulaci, která trápí až 30 % mužské populace.

  • 2.

    AUTO OD SONY

    cena: neznámá

    datum uvedení: neznámé

    Firma vyrábějící elektroniku, mj. herní konzole PlayStation, už v roce 2020 avizovala pokus sestrojit svůj vlastní elektromobil. To se povedlo až nyní. Na konferenci Sony představilo automobil Vision-S02, který už nyní podstupuje testy v provozu. Bližší detaily zatím nejsou známy.

  • 3.

    OTISKY PSÍHO ČUMÁKU

    cena: neznámá

    datum uvedení: neznámé

    Petnow je prototyp aplikace pro mobilní telefony, která identifikuje vašeho pejska pomocí otisku nosu (ten se podobně jako lidské otisky prstů nemění). Vše se ukládá do databáze, a pokud se hafan ztratí, aplikace v případě, že jej někdo našel a zadal jeho údaje do systému, nahlásí, kde si jej majitel může vyzvednout.

  • 4.

    CHYTRÁ VANA

    cena: 60 tisíc Kč

    datum uvedení: neznámé

    Nebaví vás čekat, než se vám napustí po náročném pracovním dni vana? Firma Kohler má řešení. Její chytrá vana s technologií PerfectFill Smart Bathing nabízí možnost nastavit si požadované množství a teplotu vody, automat pak vše obstará. Bonusem je navíc ovládání hlasem.

  • 5.

    DOČASNÉ TETOVÁNÍ

    cena: 4300 Kč

    datum uvedení: neznámé

    Prinker M je mobilní digitální zařízení pro dočasné tetování. Na obrazovce vyberete požadovaný vzor, přístroj pak na kůži vytvoří dočasné, avšak vodě i mýdlu odolné tetování. Rychlé, snadné... jen ta cena se skoro vyrovná klasické kérce.

  • 6.

    ANTIBAKTERIÁLNÍ MASKA

    cena: 7400 Kč

    datum uvedení: jaro 2022

    Maska s názvem Airxom chrání svého nositele před škodlivými částicemi – v době pandemie ožehavé téma. Zařízení vypadající jako helma zlosyna Dartha Vadera z filmové ságy Star Wars dokáže odrazit bakterie i koronavirus, obsahuje aktivní filtr, který není potřeba každých pár hodin měnit. 

  • 7.

    SACÍ PEJSEK

    cena: Neznámá datum

    uvedení: jaro 2022

    Velkou pozornost vzbudil plyšový pejsek nazvaný Amagami Ham Ham od japonské společnosti Yukai Engineering. Ten totiž umí sát prst, jakmile mu jej vložíte do úst. Využití? Zejména jako terapie pro psychicky nemocné a úzkostlivé lidi. Sání má prý podobně zklidňující efekt jako kojení dítěte.

  • 8.

    POLŠTÁŘ PROTI CHRÁPÁNÍ

    cena: 8400 Kč

    datum uvedení: v prodeji

    Motion Pillow 3 je polštářem pro tiché spaní. Zaznamenává zvuky v okolí, a jakmile detekuje chrápání, nafoukne se tak, aby hlava spáče změnila polohu a zprůchodnily se mu dýchací cesty = chrápání ustalo.

  • 9.

    PŘIŠEL I SPIDER-MAN

    I přes koronavirová omezení se na letošní akci několik hvězdných jmen mihlo. Zmínit můžeme třeba Toma Hollanda (25), známého z filmů o Spider-Manovi, který během přednášky pod záštitou filmového studia Sony propagoval svůj nadcházející snímek podle videohry Uncharted. V něm si Holland zahraje dobrodruha Nathana Drakea. 

  • 10.

    PANDEMII NAVZDORY

    Veletrh CES 2022.
    Autor: Reuters, Profimedia.cz, Facebook, ČTK/AP
    Kvůli koronaviru se letos výstavy svých produktů vzdaly firmy jako Amazon, Google, Microsoft, Facebook (Meta) a další. I tak se ale od včerejška do soboty představí 2200 vystavov7422486:full:false:false:falseatelů, očekává se až 50 000 návštěvníků.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy