Pokud vás zajímá, co právě dělá váš oblíbený herec nebo zpěvák, stačí se podívat na internetovou službu JustSpotted (přeloženo Právě Spatřen/a). Internetová stránka je napojená na sociální sítě jako Facebook a Twitter, různé internetové blogy a magazíny zaměřené na šoubyznis.

Někdo na Twitteru "pípne": "Hej, právě jsem viděl Toma Cruise, jak v Praze natáčí MI4!" a stránka se automaticky zaktualizuje. JustSpotted celebritu, pokud je to možné, označí i na Google mapách. "Práskačem celebrit" může být úplně kdokoliv.

Celebrita ve vašem telefonu

Projekt je zatím v počáteční fázi a v databázi JustSpotted je pouze několik tisícovek hvězd. Jejich počet se bude postupně rozrůstat. Mezi celebritami najdete jak herce a zpěváky, tak sportovce nebo politiky. Dle dostupných informací, by i samotné celebrity mohly posílat na JustSpotted zprávy o své poloze i aktivitě.

Služba se dá dobře používat prostřednictvím mobilního telefonu s připojením na internet. Díky němu můžete na Facebook nebo Twitter psát o svém "úlovku" popřípadě na mobilní aplikaci sledovat pohyb a aktivitu celebrit.