Poslední generaci iPhona s pamětí 32 GB má dnes jež kde kdo. Avšak jeho designovou úpravu z dílny mistra Stuarta Hughese (38) si pořídí pouze dva lidi na světě. Nejen kvůli neskutečné ceně 5 milionů liber tedy přibližně 144 milionů korun, ale hlavně protože více kusů jednoduše není a nikdy nebude.

Zlato, platina a diamanty

Boky iPhona jsou osazeny 500 ryzími diamanty s váhou 100 karátů (20 gramů). Zadní strana je z růžového zlata, kterou zdobí ve stejném materiále provedené logo nakousnutého jablíčka opět osazené diamanty. Na jablku se jich třpytí 53 kusů!

Krabička z žuly pro diamantový iPhone 4
Autor: stuarthughes.com/
Na místě jediného tlačítka je vložen růžový diamant s váhou 7,4 karátu. Pokud by vás růžový kámen omrzel můžete ho dle libosti nahradit vzácným diamantem s váhou 8 karátů, který je počítán jako "příslušenství". Okolí drahokamu je z platiny

Diamantový iPhone "Diamond rose" je dodáván ve speciální krabičce z jednoho kusu žuly. Váží úctyhodných 8 kilogramů a jeho vnitřek je z prvotřídní kůže!

Je libo televizi nebo iPad ze zlata?

Tímto Hughesova nabídka luxusních úprav zboží zdaleka nekončí. Nabízí například iPad z dvou a půl kila 24karátového zlata nebo Mac Book z platiny. Ceny překračují milionové hodnoty. Nejluxusnějším výrobkem z jeho dílny je 55" (cca 140 cm) LED LCD televize z 28 kilogramů růžového zlata a osazená po celé své ploše drahokamy. Cena? 1,5 miliardy liber tedy 42 miliard korun! No nekupte to!

Fotogalerie
3 fotografie