Samsung PS51D550 – Super 3D i z běžného obrazu

Samsung PS51D550 zvládá všechny rychlosti snímkování i v 3D režimu
Autor: Samsung

Trojrozměrný televizor Samsung PS51D550 má netradiční úhlopříčku 129 centimetrů (51 palců). Jde o plazmu, u které nechybí funkce PIP (obraz v obrazu), která dostává s trojrozměrným obrazem nový rozměr. Design televize je typický pro (3D) HDTV od Samsungu – klasická černý rám kolem samotné obrazovky působí i u PS51D550 decentně. K dispozici je spousta konektorů – 4x HDMI, VGA, komponentní zdířka, aerial, ethernet a samozřejmě audio vstupy. Samotný 3D obraz je největším tahákem televize, oproti LCD televizím od Samsungu totiž zvládá všechny rychlosti snímkování (24, 30 i 60 snímků za vteřinu). Televize navíc zobrazí všech 1080 linek. Do 3D je přitom možné převést jakýkoliv dvourozměrný obraz. Samotný obraz ve vysokém rozlišení je ostrý a sytý, na TV ale neurazí ani obyčejný standardní obraz.

 

Vhodné pro: Všechny, kteří chtějí kvalitní 3D televizor, který vydrží.

Cena: cca 19 000 Kč

 

LG 50PZ950 – Internet v televizi

LG 50PZ950 má certifikaci THX 3D
Autor: LG

Televize od LG je taktéž plazmou s podporou trojrozměrného obrazu. Její úhlopříčka je 127 centimetrů (50 palců). Pro lepší zobrazení černé barvy je LG 50PZ950 vybavena technologií TruBlack Filter. Televize je vybavena stejnými konektory jako Samsung PS51D550. 3D obraz zobrazuje aktivně, je ostrý, s jasnými barvami, a to i díky certifikaci THX 3D, kterou zavedl George Lucas. Nechybí ale ani možnost převodu dvourozměrného obrazu na trojrozměrný. Hloubku 3D pak lze díky funkci Viewpoint i ovládat. Nastavit můžete dvacet různých úrovní. Díky nim můžete například vystouplé předměty z popředí posunout dozadu. LG 50PZ950  lze mimo 3D televizi zařadit do kategorie tzv. chytrých televizí. Lze ji totiž připojit k internetu a stahovat k ní nejenom aktualizace, ale taktéž nejrůznější aplikace! Díky webovému prohlížeči Netcast 2.0 se budete moci dívat  kdykoliv z pohodlí gauče, aniž byste museli zapínat počítač.

 

Vhodné pro: Diváky, kteří chtějí 3D obraz a rádi surfují po internetu.

Cena: cca 27 000 Kč

 

Philips 58PFL9956H – 3D monstrum

Philips 58PFL9956H lze ovládat i chytrým telefonem nebo tabletem
Autor: Philips

Tato televize je opravdu pro ty nejnáročnější diváky, pro které je sledování filmů tím největším hobby. Úhlopříčku má 147 centimetrů (58 palců), takže se nejedná o žádného střízlíka. Poměr stran je 21:9, superširokoúhlý formát! Televizor má dokonce wi-fi přijímač, takže ho budete moci ovládat nejenom dálkovým ovladačem, ale taktéž chytrým telefonem nebo tabletem. Připojení k internetu nemůže logicky chybět díky Philips Net TV máte po ruce nejaktuálnější online obsah. Podívat se můžete i na sociální síť Twitter. Okno se službou Net TV lze otevřít vedle televizního programu nebo lze kombinovat televizi s jiným video zařízením. Samotný 3D obraz vyrazí dech, stejně jako cena televizoru. Nastavení jeho hloubky je samozřejmostí a televizor dokáže v 3D zpracovat videohry v režimu dvou hráčů na rozdělené obrazovce. Na své si tak přijdou i hráči videoher!

 

Vhodné pro: Absolutní filmové a technické nadšence!

Cena: cca 100 000 Kč