1. Diablo 3

Na třetí pokračování famózního Diabla se čeká již několik let. Legendární RPG mlátička minula jen málo počítačových hráčů. Blizzard si ale u všech svých her dává hodně na čas, protože nerad vypouští nedotažené zmetky. Snad se brány pekla otevřou potřetí již tento rok!

Diablo 3
Autor: výrobce

2. Crysis 2

Je rok 2023 a po New Yorku se prohánějí vetřelci z vesmíru. V roli vojáka se speciálním oblekem, který vám propůjčuje nadlidské schopnosti, bude vaším úkolem s tím "šmejdem z vesmíru" pořádně zatočit. Jste vybavení extrémní silou, kdy například dokážete odkopnout auto, rychlostí a neviditelností. Arzenál zbraní je samozřejmost.

Crysis 2
Autor: výrobce

3. Forza Motorsport 4

Luxusní auta, dokonalá grafika, rychlost a hlavně co největší realističnost jízdních vlastností. Mnohé závodníky vysoká obtížnost odrazuje, jiní ji milují. To je Forza. Motory nastartujeme až na podzim.

Forza 4
Autor: výrobce

4. Guild Wars 2

Hry na hrdiny hrané na internetu v obrovském množství hráčů se těší stále větší oblibě. Hlavní podíl na tom má veleúspěšný World of Warcraft. I v Guild Wars se pohybujete ve fantasy světě, na výběr máte z několika ras i profesí. Dle dostupných obrázků ze hry vypadá grafické zpracování fantasticky. Termín vydání nebyl zatím ohlášen.

Guild Wars 2
Autor: výrobce

5. Deus Ex: Human Revolution

Temné akční sci-fi z blízké budoucnosti se bude odehrávat v roce 2027, tedy dějově 25 let před 2. dílem série. Hra bude většinou z pohledu první osoby, jen při krycím módu nebo jiných zajímavých situacích se přepne do třetí osoby. Během děje her se podíváte do různých světových měst - např. Detroitu, Šangaje nebo Montrealu.

Deus Ex 3
Autor: výrobce

6. Mass Effect 3

Hra je zatím v počátečních fázích, tudíž se o ní prozatím příliš neví. Půjde o hodně vylepšený předchozí díl. Můžete se tedy těšit na sci-fi RPG s mnoha zajímavými dialogy, které ovlivní směřování hry. Mass Effect 3 by se mohl na trh dostat na Vánoce 2011.

Mass Effect 3
Autor: výrobce

7. Max Payne 3

Z depresivního a temně noirového New Yorku se třetí díl přesune do Brazílie. Prozatím není stanoveno datum vydání, hra vyjde na všech platformách.

Max Payne 3
Autor: výrobce

8. Resistance 3

Parádní akční sci-fi řežba. O adrenalin tu opravdu nebude nouze, grafické zpracování je dle dostupných materiálů taktéž parádní.

Renesance 3
Autor: výrobce

9. Sims Středověk

Populární simíci se vracejí v čase rovnou až do středověku. Namísto televize a nového gauče jim budete vybavovat hrady a zámky dobovými proprietami. Dle zpráv si budete vytvářet vlastní hrdiny, hrady a království.

Sims: Středověk
Autor: výrobce

10. The Elder Scrolls V: Skyrim

O pátém pokračování série Elder Scrolls se toho prozatím nic moc neví. Těšit se údajně můžeme na nový bojový systém a samozřejmě spoustu monster včetně draků. Každopádně hra má ohlášené datum vydání 11. listopadu 2011 a vyjde jak na PC, tak na X-Boxu 360 a PS3.

Elder Scroll V
Autor: tvůrce

11. Need for Speed: Shift 2

NFS: Shift 2
Autor: výrobce

Stejně jako například Forza vsází hlavně na realističnost jízdy, čímž se hodně vymyká ostatním hrám pod hlavičkou Need for Speed. Závodit se bude ve speciálních verzích těch nejlepších aut. Vydání je plánováno na druhé čtvrtletí roku 2011.