Xiaomi Redmi 4A Dual-SIM - super výbava za málo peněz

Jako první telefon vám představíme zástupce čínských telefonů Xiaomi Redmi 4A. Ten zaujme extra nízkou cenou a velice slušnou výbavou.
První čeho si na telefonu všimnete je klasický Xiaomi design, který sice vzhledem nepřekvapí, ale potěší kvalitní plastovou konstrukcí. Plast je ovšem v tomto případě na místě a není se čeho bát. Telefon díky tomu váží příjemných 131,5g. Nízká hmotnost a kompaktní 5” HD displej zajišťují, že se vám telefon skvěle padne do ruky a pohodlně se ovládá. Dalším plusem je příjemně vybavený hardware, který dostal do vínku čtyřjádrový procesor a 2GB RAM operační paměť. To vše doplňuje operační systém Android 6.0 Marshmallow. Vy se tak můžete těšit na rychlý a plynulý chod celého telefonu. O dlouhou výdrž se stará baterie s kapacitou 3120mAh. Telefon je dostupný v královských barvách a to zlaté a růžové. Ocení ho tak hlavně dámy, které si potrpí na telefony se slušivým designem a parádní výbavou.

Autor: Netcomp, spol. s.r.o.

Lenovo Vibe K5 - kovový krasavec

Dalším zástupce je Lenovo Vibe K5, které si v našem výběru zasloužilo své místo hlavně díky modernímu designu, kvalitnímu fotoaparátu a super zvuku.
Telefon je vyroben z kvalitních materiálů, které překvapivě doplňuje odnímatelný zadní hliníkový kryt, máte tak vlastně kovový telefon za extra nízkou cenu. Dále se telefon chlubí 5” kompaktním displejem s FullHD rozlišením, na kterém si prohlédnete super fotografie. Ty totiž pořídíte zadním 13MPx fotoaparátem.Telefon běhá rychle a bez sekání díky osmijádrovému procesoru a 2GB RAM paměti. To ale není vše, co telefon nabídne. Můžete se těšit na jedinečný hudební zážitek s ekvalizérem Dolby ATMOS. Ten z mobilu udělá přenosný reproduktor. Navíc se do telefonu vejde spousta písniček, které uložíte na vnitřní 16GB paměť. Tu můžete dále rozšířit pomocí MicroSD karty. Další výhodou je baterie s výdrží až dva dny a rychlý 4G LTE internet. S touto výbavou se Lenovo Vibe K5 Plus se řadí mezi nejvýkonnější telefony ve své třídě, jeho vlastnosti tak ocení hlavně studenti.

Autor: Netcomp, spol. s.r.o.

Huawei P8 Lite Dual-SIM - špičkový mobil

Huawei je asi nejznámější čínský výrobce telefonů, který nesmí v našem výběru chybět. Proto jsme pro vás vybrali Huawei P8 Lite. Je to sice již skoro dva roky starý telefon, ale svojí výbavou se stále drží mezi jedničkami na trhu a my na něj nedáme dopustit.
Telefon si zamilujete na první pohled díky perfektnímu designu, který je sice plastový, ale i tak drží pevně a vypadá skvěle. Vše co vás zajímá si prohlédnete na kvalitním 5” kompaktním displeji s HD rozlišením, na kterém si také můžete prohlížet vaše životní okamžiky. Ty zachytíte 13Mpx zadním fotoaparátem v QuadHD rozlišení nebo 5” selfie fotoaparátem. O svižný chod se stará velmi výkonný osmijádrový procesor a operační paměť 2GB RAM. Určitě vás zajímá, jak dlouho mobil vydrží nabitý. Dostal totiž do vínku pouze baterii s kapacitou 2200mAh, ale těm méně náročným uživatelům vydrží až dva dny. Huawei P8 Lite je tak královsky vybavený mobil pro všechny uživatele.

Autor: Netcomp, spol. s.r.o.

Samsung J510 galaxy J5 2016 - zlatá střední třída

Samsung Galaxy J5 2016 je elegantní telefon, který žádného uživatele nezklame. První věc, co na telefonu oceňujeme, je určitě kovový rám, který doplňuje jinak plastové tělo. Telefon je díky němu krásně pevný a působí dražším dojmem. Ty nejlepší barvy a luxusní zážitek z promítaného obsahu si užijete na 5,2” HD displeji s technologií Super AMOLED. Ta zajistí lepší čitelnost i na velmi ostrém slunci. Mobilní telefon dále nabídne unikátní fotoaparát s rozlišením 13MPx s možností záznamu videa ve FullHD rozlišení. Plynulý chod zajistí čtyřjádrový procesor s 1,5GB RAM a operační systém Android 5.1 Lollipop. Nemusíte se tak bát náročnějších operací a užívat si telefon naplno. Mobil nabízí podporu funkce Dual-SIM a rychlý 4G LTE internet.

Autor: Netcomp, spol. s.r.o.

STK Hero X - dokonalý mobil pro každou příležitost

Hero X je vlajková loď společnosti STK, která designuje své telefony ve Velké Británii, ovšem výroba probíhá v Číně. Pokud se vám dostane tento telefon do ruky, určitě vás překvapí jeho vyšší hmotnost (147g), která je ale dána konstrukcí telefonu. Ta je totiž vyrobena opravdu z prémiových materiálů jako je kombinace skla a kovu. Vše podstatné si prohlédnete na kompaktním 5” IPS HD displeji. Chcete zachytit všechny životní okamžiky? Pak je tady pro vás zadní 13MPx a pro milovníky přední selfie 8 MPx fotoaparát. Oba fotoaparáty jsou vybaveny bleskem, můžete tak fotit ve dne i v noci. Telefon běží plynule s čtyřjádrovým procesorem a 2GB RAM paměti. Baterie s kapacitou 2050mAh sice není žádná pecka, ale bez obav vydrží celý den a stačí až na 6 hodin hovoru.
STK Hero X je pro nás jasným vítězem v poměru ceny a výkonu. Tento mobil sice cenově patří mezi střední třídu, ale výbavou se může řadit mezi vlajkové lodě.

Autor: Netcomp, spol. s.r.o.


Znáte Huramobil.cz?

Autor: Netcomp, spol. s.r.o.

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den a díky tomu je průměrná doba dodání zboží k zákazníkovi neuvěřitelných 1,8 dne. Nevěříte? Podívejte se na podrobné statistiky z nezávislého porovnávače Heuréka.cz. Huramobil.cz by doporučilo 99% zákazníků svým známým. Budete i vy mezi nimi?