Krásná Bianca už je proslulá tím, že své křivky nechává obdivovat ve velmi neobvyklých modelech. Zatímco její manžel, který si v poslední době nechává říkat jen zkráceně Ye se objevuje výhradně od hlavy k patě zahalený do černé barvy, ona je v současnosti proslulá tím, že se příliš neobléká.

Byla už spatřena jen v pláštěnce, pod kterou nic neměla, do společnosti oblékla i kožený trojúhelník, který jí zakrýval hlavně břicho a záda. Kromě toho se objevily i snímky, na kterých Bianca vaří jen v body z provázků a na hlavě při té příležitosti měla latexovou kuklu. To, že opět vyrazila s manželem na večeři jen v titěrné podprsence a silonkách, pod kterými neměla kalhotky, už snad nikoho ani nepřekvapí.

Vzhledem k tomu, že kromě podivných modelů k Biance neodmyslitelně patří i její posmutnělý pohled, není se co divit, že o ni projevují obavy nejen fanoušci, ale i vlastní rodina. Její táta Leo Censori by se prý Kanyem rád setkal. „Kanye byl pozván do Austrálie a Bianca váhá, zda to má dovolit, protože ví, jak by její otec reagoval,“ uvedl před časem pro web Page Six zdroj blízký Biance. Zatím k tomuto setkání ale nedošlo…

A možná to ani nebude potřeba. Stejnou rychlostí, jakou přibývají obavy o tuto krásku, objevují se z jejího nejbližšího okolí i docela jiné zprávy. A podle nich za tímto upoutáváním pozornosti není nic jiného než dobře promyšlený plán. „Bianca si při konverzacích s rodinou a přáteli stála za svým a tvrdila, že ví, co dělá,“ prozradil Daily Mailu jejich informátor a vysvětlil, že její plán je dlouhodobý a dobře promyšlený.

Video
Video se připravuje ...

Kanye West s Biancou opět budí pohoršení. Profimedia

O Biance, která je vystudovanou architektkou, se totiž ví, že je velmi chytrá žena a kromě toho, že s manželem pobuřují při každé sebemenší příležitosti, budují společně i obchodní impérium a Bianca rozhodně nezůstává stát bokem. Vede designerský tým Kayneho módní značky Yeezy, je manažerkou společnosti Oxpaha LLLc. A podle všeho už má sama v jeho firmách i podíl, dále má plnou moc při nákupech nemovitostí, ale rozhodovací práva má mít i v dalších jeho výdělečných aktivitách včetně těch hudebních. „Je to velmi chytrá žena a zdá se, že ve svých nechutných outfitech má prsty stejně jako on. Vždycky uměla riskovat a ví, že tohle je její chvíle, která ale nebude trvat věčně,“  dodal informátor.

Fotogalerie
105 fotografií