Cardi B, vlastním jménem Belcalis Marlenis Almánzar, znovu rozpoutává bouři ve světě showbyznysu! Tahle plamenná rapperka a královna instagramu opět získala pozornost svými oslnivými outfity, které dokazují, že nikdo neumí kombinovat sex-appeal s neotřelým stylem, tak jako ona. Ať už je na pódiu, nebo před kamerou, Cardi přitahuje zraky jako magnet.

Třpytkové kovbojské boty, bikiny velikosti buněčných mitochondrií a pozadí, které když pánbůh (nebo plastický chirurg) stvořil, tak si musel sám sobě dát v dojetí placáka. Co víc si přát? Tato krásná rapperka ví, jak si udržet pozornost svých internetových fanoušků natolik, že většina z nich zapomene, jaké písničky kdy vlastně nazpívala. A proto je třeba je připomenout!

Její hudební průlom přišel v roce 2017 se singlem Bodak Yellow, který dosáhl prvního místa na americkém Billboard Hot 100. Tento úspěch z ní udělal první ženu rapperku sólově vedoucí hitparády s debutovým singlem za posledních 19 let. Její debutové album Invasion of Privacy (2018) bylo kritiky dobře přijato a získalo cenu Grammy za nejlepší rapové album, čímž se stala první ženou, která tuto cenu získala jako sólový interpret. 

Je načase, abychom si řekli: „Co udělá Cardi B příště?“ Protože po této sérii fotek opravdu nevíme, do čeho by se mohla ještě obléci, aby nás ještě více přitáhla a šokovala nás. Ale my jí věříme, ona to opět dokáže.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi. youtube.com/k.jachimowicz/BPŽ

Fotogalerie
68 fotografií