Zpěvačka Céline Dionová před časem opustila svou pěveckou kariéru kvůli vážné nemoci, není se tak co divit, že při příchodu na jeviště jen těžko skrývala emoce. „Děkuji vám všem! Miluji vás! Vypadáte nádherně! Když říkám, že jsem ráda, že jsem tady, myslím si to opravdu ze srdce,“ přivítala se s publikem ve chvíli, kdy přišla předat Taylor Swiftové cenu za album roku, doprovodil ji její syn Rene-Charles Angelilo (23).

Při předávání ceny Céline zavzpomínala, že před 27 lety to byla právě ona, kdo si tuto cenu odnesl, a prozradila, že ona ji převzala z rukou Stinga a Diany Rossové. Zároveň vysvětlila, že album Swiftové Midnights se zapsalo do historie udílení cen, protože to je čtvrtá cena pro jednu umělkyni v průběhu jednoho večera.

Céline Dionová v roce 2022 oznámila, že trpí tzv. syndromem ztuhlé osoby. Nemoc ovlivňuje mozek a páteř. Způsobuje, že tělo napadá vlastní nervy, a komplikuje tak ovládání svalů. „Nedávno mi byla diagnostikována velmi vzácná neurologická porucha zvaná Stiff Person Syndrome, která postihuje 1 z milionu lidí. Pořád se o tomto vzácném jevu učíme, ale už víme, že právě to je příčina křečí, kterými jsem trpěla,“ informovala před časem zpěvačka své fanoušky a snad nikoho tehdy nepřekvapilo, že zrušila své evropské turné.

Podle informací Daily Mailu o zpěvačce v současné době vzniká film, který nechá diváky pohlédnout na život zpěvačky bojující s touto závažnou, ale málo známou nemocí.

Video
Video se připravuje ...

Celine Dionová se představí v nové romantické komedii Znovu se zamilovat. Falcon