Onemocnění, kterým Céline Dion trpí, je vzácné a bohužel nevyléčitelné. Choroba se projevuje silnými křečemi a ztuhlostí svalů. To zpěvačce brání v běžném pohybu, proto musela zrušit celosvětové turné.

 Její sestra Claudette Dion se nyní svěřila, že o Céline se stará jejich další sestra Linda a společně úzce spolupracují s výzkumníky, kteří se specializují na tento vzácný stav. Bohužel dosud nepřinesli pozitivní výsledky. „Nedaří se nám najít lék, který by fungoval. Ale je důležité mít naději,“ řekla tento týden v rozhovoru pro Le Journal de Montreal.

Sama Claudette je přesvědčená o tom, že její sestra musí hodně odpočívat. „Vždy se snaží jít nad rámec (během vystoupení) a vždy se snaží být nejlepší a dosáhnout až na vrchol. Ale pak v jednu chvíli se vám vaše srdce a tělo snaží něco říct a je důležité to poslouchat,“ dodala.

Kanadská zpěvačka je velmi nešťastná, že celosvětové turné neodzpívá. Uvedla, že je příšerně zklamaná, že musí své fanoušky zklamat. Nicméně naplánovaných 42 koncertů zkrátka nezvládne.

Video
Video se připravuje ...

Celine Dion se představí v nové romantické komedii Znovu se zamilovat. Falcon

Fotogalerie
53 fotografií