Muž, který si vybudoval image nejpřísnějšího porotce nejrůznějších talentových soutěží, se zbavuje jednoho ze svých vozů. Pokud byste toužili po autu, které říkalo „pane“ Simonu Cowellovi, jenž sedí v porotcovském křesle už více než dvacet let, budete se muset pořádně plácnout přes kapsu. Bugatti Veyron nabízí na trhu za 1,3 milionů liber (38,4 milionů českých korun).

Známý hudební magnát si tento luxusní vůz koupil v roce 2010. Všiml si ho prý v showroomu v Beverly Hills a byla to láska na první pohled. Tehdy za něj dal „jen“ 1 milion liber (29,6 milionů korun). Za poslední čtyři roky s ním ale údajně vyjel do ulic jen dvakrát... a než aby mu jen tak nečinně stál v garáži, radši mu dopřeje nového majitele, který si ho užije mnohem více než on.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdná pěchota, nebo pecka? Čech v britském X-factoru zdvihl porotu ze židlí! youtube.com

Bugatti Veyron, známý pro svou technickou brilantnost spojující vysoký výkon s elegantním designem, se může pochlubit osmilitrovým motorem W16 s výkonem 1 001 koní. Není to tedy žádný louda – dosahuje rychlosti přes 402 kilometrů za hodinu. Jeho originální jednobarevné černé lakování jej také významně odlišuje od běžnějších dvoubarevných Veyronů.

„Jeho jedinečnost podtrhuje jeho předchozí vlastnictví britskou superstar Simonem Cowellem,“ lákají prodejci potenciální kupce. A nebojte se, slavný kat, jehož proslavila břitká kritika i četné plastiky, které mu téměř zhyzdily tvář, pěšky chodit rozhodně nebude. V současné době vlastní ještě dva Rolls Royce Phantomy a několik Bentleyů, Ferrari, Jaguarů a jeden Aston Martin.

Fotogalerie
27 fotografií