Jolie naposledy nosila plavou kštici v devadesátých letech – od té doby sice odstín několikrát změnila, vždycky ale byla bruneta. Když v některé roli měla mít její postava vlasy světlé, vzala si prostě paruku. Teď ale přišla velká změna.

Když si Angelina ve středu vyšla do svého nově otevřeného obchodu s oblečením v New York City, fotografové ji zachytili s kompletně blonďatou hřívou. Na sobě měla dlouhý černý kabát, velké sluneční brýle a přes rameno tašku s citátem z filmu Narušení z roku 1999, ve kterém hrála jednu z hlavním postav.

„S některými jsem se viděla, s jinými už nikdy, ale není dne, kdy by si je mé srdce nenašlo,“ stálo na uchu velké kabely. Shodou okolností právě v tomto snímku nosila hereččina postava punkově střiženou blond kštici. Za svůj výkon  tehdy Jolie získala Oscara i Zlatý glóbus.

Nový byznys

Nový obchod, který se vypravila zkontrolovat, otevřel v prosinci v módní čtvrti NoHo (zkratka pro North of Houston Street, tedy sever Houstonské ulice) na Manhattanu přímo v někdejším bytě slavného umělce Jeana-Michela Basquiata (†27).

Dlouhý proces

Pro mnohé sice může být hereččina proměna značný šok – zvlášť když je brunetou už přes dvacet let – ve skutečnosti to byla ale změna pozvolná. Angelina totiž moc dobře ví, že by jí žádný kadeřník neporadil z tmavých vlasů jít rovnou do blond. V takovém případě by si herečka jen zničila porost hlavy a výsledek by stejně moc pěkný nebyl. Několik měsíců proto své vlasy postupně zesvětlovala metodou balayage, při které kořínky zůstávají nejtmavší a konečky vlasů naopak nejsvětlejší. Po delším procesu se teď konečně hnědé barvy zbavila úplně.

 

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie a její dcery na filmovém festivalu v Římě! Profimedia

Fotogalerie
55 fotografií