Britský herec Ian McKellen, kterého proslavily role Magneta v X-Menech a Gandalfa v trilogiích Pán prstenů a Hobit, dal vale svému výrazně mladšímu milenci, herci jménem Oscar Conlon-Morrey (30)! Pár přitom oficiálně tvořili zhruba rok - seznámili se v prosinci 2022 při hraní divadelní hry Mother Goose. Okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra a záhy spolu začali randit - a vůbec jim při tom nevadilo, že je dělí rozdíl neuvěřitelných 54 let, tedy více než půl století. 

Oscar byl do slavného herce oceněného mnoha filmovými cenami i titulem „sir“ zamilovaný až po uši - a nazýval ho „svou životní láskou“„Oscar často vyprávěl přátelům a rodině o svých velkých plánech s McKellenem. Dokonce řekl, že si myslí, že se zasnoubí,“ citoval svůj zdroj z hereckého prostředí blízkého oběma mužům britský deník DailyMail. Hercovi přátelé ale měli jasno, že se slavný umělec zřejmě jen tak neusadí... Není na to totiž zvyklý!

Video
Video se připravuje ...

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) Youtube.com/DVDpremiery.cz

„McKellen neměl přítele 20 let. On opravdu není vhodný typ na 'ženáče'. Nechce, aby v jeho domě bydlel nějaký další muž. Baví ho mít někoho, jen když je na turné,“ popisovali zvyky, které by možná člověk čekal u někoho podstatně mladšího, ne u někoho, kdo překročil osmdesátku. „Dokáže se nechat pobláznit, ale tak rychle, jak se zamiluje, ho to i přejde.“ Mladému muži tak zbyly jen oči pro pláč...

Tato smutná zpráva přišla jenom krátce poté, co McKellen veřejně přiznal, že se svým rodičům nikdy nesvěřil se svou homosexuální orientací. Svůj „coming out“ před celým světem absolvoval v roce 1988, tedy v době, kdy mu bylo už 49 let. Jeho rodiče ho však opustili o mnoho dříve - matka mu zemřela, když mu bylo pouhých dvanáct, otec se odebral do nebe o 10 let později.

Ian McKellen nemá ani děti, jak sám nedávno uvedl, vždycky byl „příliš sobecký“ na to, aby dokázal svůj život uzpůsobit výchově své ratolesti. „Můj odkaz bude jiného druhu,“ má jasno. A to má rozhodně pravdu!

Fotogalerie
31 fotografií