Přesně první den roku 2024 zveřejnil zpěvák AJ McLean na sociální síti příspěvek, pod kterým je podepsán společně se svou (zatím ještě stále...) manželkou Rochelle DeAnnou (42), s níž tvořil pár po neuvěřitelných 14 let. Své „ano“ si totiž řekli v roce 2011, po 2 letech randění. Jiskra mezi nimi prý přeskočila v restauraci, kde Rochelle dělala servírku. Z jejich lásky vzešly dvě děti, dcerky Ava (11) a Lyric (6). V březnu loňského roku však dvojice přiznala, že si již nějakou dobu prochází krizí... 

„Manželství je těžké, ale stojí za to,“ dušovali se tehdy. „Vzájemně jsme se proto rozhodli pro život v dočasném odloučení, abychom pracovali na sobě a na našem manželství s nadějí na vybudování silnější budoucnosti. Plánem je vrátit se k sobě a nadále pěstovat naši lásku k sobě navzájem a k naší rodině. Žádáme o respekt a soukromí - rozchod je dost těžký i bez komentáře, buďte proto prosím laskaví a pamatujte, že jde o děti,“ apelovali na své okolí.

Jenže manželské neshody se jim podle všeho ani odlukou vyřešit nepodařilo. „Ačkoliv jsme doufali v usmíření, rozhodli jsme se oficiálně ukončit naše manželství. Toto rozhodnutí jsme učinili s hlubokou láskou a velkým respektem. Nyní se soustředíme na to, abychom nyní co nejzdravějším možným způsobem uchovali naše přátelství a výchovu dcer tváří v tvář této nové životní etapě,“ uvedli AJ s Rochelle na instagramu ve svém společném vyjádření.

Fotogalerie
42 fotografií